هر دو ازدواج ناموفق داشتیم و بعد چند ماه آشنایی و دلبستگی تصمیم به ازدواج داشتیم حتی خانواده هر دو می دونستند... کل زندگیشو باصداقت بهم گفت که قبلا با خیلی ها روابط داشته که منم گفتم کاری به گذشتت ندارم و از این پس برام مهمه و.... تا اینکه رفتم توی پیج اینستا دیدم زیر پیج اون خانم های که پیج شون معروفه کامنت نوشته خیلی جذاب و باحالی _خوش اندامی و.... خیلی بهم برخورد باهاش قهر کردم و به خودشم گفتم گفت همین جوری کامنت گزاشتم و من با اونا دوست که نیستم و... بعد با یک پیج ناشناسم امتحانش کردم دیدم راحت جواب میده. حالا کات کردم و از اونم خبری نیست چکار کنم با این همه وابستگی و دلبستگی 😔 آیا من زیادی حساس شدم کارم درسته یا اشتباه چیکار کنم 😔
تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
گل جان مگه این چیه ک وابستش بشی الان باید بهش حس نفرت داشته باشی.ادم هول و دختر باز.خدا دوست داشته ک دستشو رو کرده واست.ببین چقدر تاپیک خیانت هست.خداروهزااار بار شکر کن
💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آقا صداقت داشته درست ولی بنظرم کسی که تو دوران مجردیش هرز بپره بعد از ازدواج نمتونه این عادتو از سرش بندازه. چرا میگین گذشتت مهم نیست، درسته که نباید تو گذشته زندگی کرد ولی بازم خیلی مهمه چون اینجوری تاثیر میزاره تو زندگی آینده
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.