2777
2789
عنوان

کسی جز قرآن میخونه؟؟

59 بازدید | 6 پست

من جز 25 و 26 رو اینجا برداشتم به نیت سلامتی بچم ولی چون از دستش دادم دلم نمیخواد بخونم دیگه اگه کسی مایله بخونه لطفا بهم بگید تا اربعين وقت داره ولی اگه واقعا میتونید بگید ممنونم

عزیزم نا امید نشو شاید خدا میخواد امتحانت کنه تو جزء تو بخون خدا دوباره دامنتو سبز میکنه

دیگه بعد دوبار از دست دادن بارداریم و هزار و یه مشکل که میگم خدا و رو برمیگردونه حوصلم نمیشه بخوام کار الکی کنم باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعد دوبار از دست دادن بارداریم و هزار و یه مشکل که میگم خدا و رو برمیگردونه حوصلم نمیشه بخوام ک ...

خیلیا رو دیدم که هی زمین خوردن و دوباره بلند شدن دوبار امتحان کردی نشد بازم امتحان تو فقط ناامید نشو

هرشب با رویای تو میخوابم دلبر....
خیلیا رو دیدم که هی زمین خوردن و دوباره بلند شدن دوبار امتحان کردی نشد بازم امتحان تو فقط ناامید نشو

ممنون عزیزم شاید اینده فعلا هنوز داغ ایست قلبی بچم رو دلمه اصلا نمیتونم به امید و روزای خوش فکر کنم 

خودت بخون عزیزم شک نکن خدا هیچ‌وقت ظالم نبوده و نیست خدا عین عدالت و مهربانیه خودت بخون بگو خدایا من درهرصورت این قرآن رو میخونم و هدیه اش کن به اقا علی اصغر امام حسین بزودی دلت شا د میشه بهت قول میدم الان خدا تو دلته خدا تو دلهای شکسته لانه داره التماس دعا عزیز دلم 

خودت بخون عزیزم شک نکن خدا هیچ‌وقت ظالم نبوده و نیست خدا عین عدالت و مهربانیه خودت بخون بگو خدایا من ...

میدونی واقعا نمیکشم دیگه سه ساله دارم برای دو سه تا موضوع به درگاهش التماس میکنم هیچکدوم رو نداده سه ساله اقدام به بارداری بودم و نمی‌شد همش گفتم هرچی تو بخوای من بچه رو میذارم به صلاح خودت یکی از درخواستامو بعد سه سال بهم بده یهو باردار شدم با کلی شوق تو ذوقم خورد و پوچ بود بعدش گفتم عیب نداره عوض این یکی از درخواستامو بده بچه هروقت صلاح دونستی باز باردار شدم شش هفته قلبش میزد و سالم بود ولی با وجودی که کلی دعای سلامتی خوندم براش ایست قلبی کرد بیست روز پیش سقط شد. الان واقعا با این حجم از نشدن تو زندگیم از وجود خودمم بدم میاد چه برسه امید به اینده. واقعا تو توانم نیس دیگه الکی بخوام امید بدم به خودم و دعا کنم