2777
2789
عنوان

کمردرد کرونا

185 بازدید | 22 پست

چطوریه؟...

از صبح بی دلیل کمردرد گرفتم هیچ جوره آروم نمیشه .پایین کمرم هست . ی کمی هم حالت تهوع دارم ممکنه کرونا باشه ؟

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن وقت پیش کمر درد شدید گرفتم دور نافمم درد داشت یکم ولی درد کمرم بیشتر بود رفتم دکتر ازمایش گرفت ...

من به  دکتر سونو گفتم یه درد تو پهلو دارم میزنه به نافم با اینکه کبدمو چک کرده بود بازم برگشت دوباره چک کرد 

فکر کنم به کبدم ربط داشته باشه

اخه من رنگ ادرارم خونی شده بود گلاب به روتون البته😐

اره درست میگی منم همینطوری گفتم چون برای خودمم جدید بود

منم به هوای کلیه رفته بودم ولی دیدم تا علائممو گفتم دکتر شکش رفت به کبد

دیگه چه علائمی داشتی غیر کمردرد؟؟؟ من از صبح کمرم گرفته استرس دارم بخاطر کرونا🤕

کمرد درد گردن درد پادرد و... هر روز یه جام درد میکرد اسهال .تب لرز.   سرفه .ناتوانایی  جسمی  .خواب الودگی  . بی‌حالی.  قلب درد . 

❤خدایا مواظب پسرم باش 
کمرد درد گردن درد پادرد و... هر روز یه جام درد میکرد اسهال .تب لرز.   سرفه .ناتوانایی  ...

ای واای خداروشکر بخیر گذشت 

من فکر کردم اول کمردرد بوده بعدش علائم دیگه شروع شده

اره اول کمردرد بود بعد علام  های دیگه  شروع شدن

ای وااای من 

خوب راهنماییم کن کمر دردتون چطوری بود؟؟؟

من از صبح که بیدار شدم کمرم گرفته اس ویکم درد میکنه گودی کمرم 

شما چند روز زمان برد که علائم دیگتون بروز داد؟؟؟؟

خواهش میکنم راهنماییم کن استرس گرفتم 😥😥😥

شدید بود کروناتون یا خفیف رد شد تقریبا

ای وااای من  خوب راهنماییم کن کمر دردتون چطوری بود؟؟؟ من از صبح که بیدار شدم کمرم گرفته اس وی ...

انشالله  که نیست  نترس 

اول کمردرد داشتم 

بعد به ترتیب  پادرد .  دست درد . گردن درد. سر درد  . قلبم درد میکرد‌ .شکم درد . اسهال  . گلو درد ‌ . گوش درد . سرفه خشک ‌ .تب لرز . خواب الود گی . خستگی . کم اشتهایی  و.. ودر آخر  ناتوانایی جسمی  نمیتونستم  یه لیوان آب بخورم

❤خدایا مواظب پسرم باش