2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی ی کسی که نمیشناسی بیاد خاستگاریت .. از قبل شناخت نداشته باشی و...

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

دختر و پسر با آشنا شدن خانواده براى اولين بار همديگه رو ميبينن و آشنا ميشن

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.

حس خوبی به کاربریت ندارم وگرنه جوابتو میدادم😂😬

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
2825
2823
2791
2779
2792