2777
2789
عنوان

خیلی بی اعصابم

124 بازدید | 12 پست

بعد زایمان دخترم خیلی بی اعصاب شدم

خیلی با همسرم بحث ام میشه،اصلا یجورایی دلم ازش شکسته

نمیدونم چرا ازش بدم میاد

چیکار کنم دلم ازش باز بشه،واقعا مجبوری دارم تحملش میکنم

میترسم کار به طلاق کشیده بشه🙁

جیگرطلات چند وقتشه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ سالشه

چقدر دیر به فکر خوب شدنت افتادی....ولی خب بازم خداروشکر نگرانی دغدغه ات هست که خوب شی....ببین عزیزدل باید بری باشگاه....ورزش بی نهایت سرحالت میکنه ...البته روزای اول یکم خسته میشی ولی برات بی نهایت خوبه...دوساعت در روز دخترت رو بزار پیش یکی برو باشگاه....بعدم زیاد قران بخون....زیاد صلوات بفرست....اینا خود به خود حالت رو خوب میکنن بدون اینکه کار سختی بکنی و اذیت بشی...حتی موقع ظرف شستن و خودن همین پیام....خوب میشی قربونت برم ....نگران نباش...اصلا نزار فکر منفی بیاد میدونم خودش میاد ولی تو تلاشت رو بکن تا فکر منفی اومد صلوات بفرست....خوب خوب میشی....

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
کاری نکرده من عصبی شدم سر از دست دادن مادرم

اخی...خدابیامرزه مامانتو...اماشوهرتوازخودت دلسردنکن بحثای زیادی دلسردی میاره کاری نکن شوهرت آرامشوجای دیگ پیداکنه...خیلی حواست ب زندگیت باشه خانمی

چقدر دیر به فکر خوب شدنت افتادی....ولی خب بازم خداروشکر نگرانی دغدغه ات هست که خوب شی....ببین عزیزدل ...

آره خیلی دوست دارم حالم خوب بشه😔اینقدر بی روحیه ام که بعضی موقع ها با خودم میگم من چرا نمی میرم تا از دست این دنیا راحت بشم☹

فکر خوبیه،من هیچ وقت تلاش نکردم حالم خوب بشه،همیشه خواستم همینجوری برم جلو،بیچاره همسرمم از دستم خسته شده،چیزی نمیگه ولی از برخوردش میفهمم

خیلی روحیه داغونی دارم

مرسی دوست عزیز، که با حرف های مثبتی که بهم گفتید روحیه ام را زنده کردید

امیدوارم حالم عوض شه😔

آره خیلی دوست دارم حالم خوب بشه😔اینقدر بی روحیه ام که بعضی موقع ها با خودم میگم من چرا نمی میرم تا ...

حرفات رو میفهمم چون خودم کشیدم....اینو کسی داره بهت میگه که چند ساله قرص مصرف کرده....باور کن تنها راه همینه....از خودش بخواه...از خود خدا....باور کن تموم میشه...راستی امام حسین رو دست کم نگیر‌...توسل کن بهش ...واسطه خودت و خدا کن...مطمئن باش دست رد نمیرنه و حتی دستت رو میگیره....دست منو گرفتن ...دست تو هم میگیرن فقط دستتو بلند کن....

منم برای خوب شدن حال دلت و آرامش قلبی تو عزیزدل دعا میکنم قربونت برم❤❤❤✌✌✌🌷🌷🌷

مرسی مهربان،آره یلی باهاش بحث میکنم،همیشه گذشته هارو به رخش میکشم،واقعا روح ام خسته شده از زندگی کرد ...

خانوم قشنگم...اخه خودت میگی گذشته...گذشتهاگذشته دیگ.نبایداصن راجبش حرف زدچون هیچی درس نمیشه پس قدرشوهرتودخترتوسلامتی توبدون.وهیچوت ناشکری نکن خدامیتونه همین چیزایی ک داریوازت بگیره تابهت بفهمونه دردب چی میگن...

حرفات رو میفهمم چون خودم کشیدم....اینو کسی داره بهت میگه که چند ساله قرص مصرف کرده....باور کن تنها ر ...

ممنونم ازتون بزرگوار،به خاطر راهنمایی که کردید من رو

خیلی از سخنان تون لذت بردم❤امیدوارم حال دل ام عوض شه

چون واقعا از زندگی و همه چی بریدم