2777
2789

مهریه حقِ زنه چه میخواد ۱ دونه  سکه باشه چه میخواد ۱۰۰۰تا  دونه سکه باشه!!!!!

از شیر مادر حلال تره 

چطور قبل ازدواج موس موس میکردند اقایون برای زن ها که برن بگیرنشون و دوشیزگی اونا رو بگیرن و تبدیلشون کنند به کلفت ۲۴ ساعته و غلام حلقه به گوش مادر و خواهراشون 

بعد از ازدواج و چندین سال زندگی قصد جدایی دارند یادشون میفته زنا بتیغ هستن و فلان!

گوه در بساط نداشتند غلط کردند اومدن دختر مردم رو بدبخت کردند 

خواهر و مادرشون رو اهم اهم میکردند نه دختر مردم رو!

باوجود اینا من درصد کمی از زنان رو دیدم که تونستن مهریه بگیرند 

اغلب توسط فرزندانشان یا به قیمت جانشان تهدید میشن و میبخشن 

فعلا که مجردم اگر روزگاری قسمت شد ازدواج کنم ببینم یارو دبه میاره و منو با بچه م تهدید میکنه 

چاقو رو بر میدارم  مردونگیش رو بیخ تا بیخ میبرم شوخی ام ندارم

در جامعه مرد سالار و ضد زن که خیلی از زن ها امنیت جانی هم ندارند تنها حق زن هست که همین جامعه به شدت دنبال از بین بردن اون هست

مهریه زمانی می تونه حذف بشه که حقوق انسانی و قانونی یه زن به طور محترمانه و انسانی بهش تعلق بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق زنه و به ضرر مرد هم نیست 

وقتی شما با یک زن ازدواج میکنی عملا برده گرفتی

تمام اختیارات اون خانم به شما منتقل میشه از نظر جنسی،قانونی،هویتی،و حتی فرزندآوری باید تابع شما باشه

تو بچه آوردن و بزرگ کردنش و حیف کردن عمر و سلامتی و جوونیش مرد یک درصد زن هم نقش نداره و اگه زن کل عمر برای مرد خانه داری کرده باشه هیچ ملک و مال و پس انداز و مهارتی برای زنده موندن خارج از نقش همسر شما بودن نداره و مهریه در مقابل تمام اینها هیچه و فقط میتونه یکم کمکش کنه زنده بمونه که اونم نمیدن

مرد میترسه چون میخواد برده بی مزد داشته باشه این همه سود کرده باز برای همچین سود مشروطی برای زن سکته میزنه انتظار دارید فقط خودتون دریافت کننده باشید

تنها چیزی که زن داره همین مهریه هستش 

که اونم سالی یکی اگههههه طرف نخواد ادیت کنه به زن تعلق میگیره 

وگرنه حق اشتغال حق طلاق حق خروج از کشور و .. همه چی دست مرده 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مهریه به نفع مرد هست چون به زندگی پایبندش میکنه و چون به ثبات میرسه هرز نمیپره و به آرامش میرسهعشقش ...

خب اگه اینجور باشه ۱۰۰۰ تا سکه مرد مهر کنه آره ؟

اینجوری خیلی پایبند میشه به زندگی