2777
2789

من تو زایمان اولم خون بچمو تعویض کردن اصلا پایین نمیومد زردیش الان یه مطلب خوندم راجع به ناسازگاری rh خون مادر و جنین 

خیلی نگران این یکی بچمم 

آمپول رگام هم نزدم تو بارداری اولم

امروز رفتم آزمایش خون دادم 

میخواستم ببینم تعویض خون فقط علتش همین میتونه باشه یا دلایل دیگه ای داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگام نزدین ، بعد تو بارداری دوم به مشکل نمیخورید؟؟

آخه هنوز rh خونم مشخص نشده منفیه یا مثبت 

سوالم اینه که زردی شدید فقط علتش ناسازگاریه یا علت های دیگه ای داره

اگه گروه خونیت منفیه باید رگام بزنی...من دخترم زردیش بالا بود ۲روز بستریش کردیم اومدپایین🤦🏻‍♀️ ولی باز رفت بالا که بردم حجامت۴۸ ساعت بعد از حجامت زردیش صفرشد..بچم سفید سفید شد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بچه فاویسمی  هماگر باقالی بخوره اگه زردی زیاد باشه خ نش رو تعویض میکنن حالا هرچند سالش باشه

نه بچه من سه روز بعد از تولدش زردی گرفت و عود کرد و فقط با تعویض خون پایین اومد

تو بارداری اولت مگه گروه خونیتو نمیدونستی؟ منفی بودی و رگام نزدی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اگه گروه خونیت منفیه باید رگام بزنی...من دخترم زردیش بالا بود ۲روز بستریش کردیم اومدپایین🤦🏻‍♀️ ولی ...

بارداری اولت بوده؟

من بارداری دوممه و تو بارداری اولم اصلا نمیدونستم که باید رگام میزدم

مشکل ساز میشه برام؟🥺😭

آخه هنوز rh خونم مشخص نشده منفیه یا مثبت  سوالم اینه که زردی شدید فقط علتش ناسازگاریه یا علت ه ...

علته مهم زردی همون اختلاف rh مادر و بچه هست 

اما ممکنه بچه ای بدون این اختلاف زردی بگیره اما زود پایین میاد 

معمولا اگه زردی جنین زود تشخیص داده بشه به تعویض خون نمیرسه 

شما احتمالا اون روزی که باید زردی چک میشد ، چک نکردین 

یا اگه کردین اقدامات اولیتون درست نبود

درخواست دوستی قبول نمیکنم
بارداری اولت بوده؟ من بارداری دوممه و تو بارداری اولم اصلا نمیدونستم که باید رگام میزدم مشکل ساز م ...

بزن رگام تو بارداری...اره منم بارداری اولم بود

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
آخه هنوز rh خونم مشخص نشده منفیه یا مثبت  سوالم اینه که زردی شدید فقط علتش ناسازگاریه یا علت ه ...

چرا از الان به خودت استرس میدی اصلا نگران نباش ان شاءالله که زردی نمیگیره ماه های اخر خرما وعرق کاسنی بخور میگن تو زردی تاثیر داره واینکه نوزاد بدنیا اومد باید زود زود شیر بدی بهش واگه شیرم نداشتی دو سه روز اول بهش شیر خشک بده چون وقتی گشنه بمونه زردیش زیاد میشه

تو بارداری اولت مگه گروه خونیتو نمیدونستی؟ منفی بودی و رگام نزدی؟

نه آزمایش خون دادم ولی دکترم حرفی از گروه خونی منفی نزد

نمیدونم خالا یا مثبت بودم و چیزی نگفت یا حواسش به این مساله نبوده

خیلی نگرانم

شما گروه خونیت منفی بود؟

نه..خواهرم منفی بود که هفته ۲۵ بارداری رگام زد