درحال حاضر بیکارم و نیاز ب ی کاری دارم ک بشه توخونه انجامش داد ...و...زندگی سختی دارم...در حال حاضر...
و....
به کاری نیاز دارم ک علی الحساب کفاف هزینه هامو بده
تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته ام آماره و الان تو شرایطی هستم ک باید کنار خانواده ام باشم
تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
میتونی بری کلاسای ارایشگری کراتین تتو زدن و ناخن و ... یاد بگیری
نیاز ب ی کاری دارم ک از ابتدا با درآمد باشه چون درامد اولیه و وقتشو ندارم
رشته ام آماره و الان تو شرایطی هستم ک باید کنار خانواده ام باشم
آمار که خوندی؟ نمیتونیش دبیر آمار بشی؟ اما الان که شرایطتت اینطوره خب سخته کار تو خونه پیدا کنی کار کم پیدا میشه تو خونه . میتونی مثلا بلد باشی دستبند و گرذنبند و... درست کنی تو خونه و بفروشیش یا میتونی سبزی و چیز هایی دذست کنی هم بفروشیش و توی دیوار کارهایی هست برا تایپ کردن میتونی تو خونه براشون تایپ کنی اگر بری تو دیوار میبینی یا مثلا یه کسانی کارهای فروش دارن تو میای تبلیغشون میکنی و باعث پیشرفتشون میشی و اونا بهت درآمدی میدند و...
خب برو ازمون استخدامی بده معلم بشی امسال که گذشت میتونی معلم مدارس غیرانتفاعی هم بشی مر ...
تو شرایط روحی و جسمی مناسبی نیستم...
آزمونم قبول شدنش سختی داره
آمار که خوندی؟ نمیتونیش دبیر آمار بشی؟ اما الان که شرایطتت اینطوره خب سخته کار تو خونه پیدا کنی کار ...
آمار خوندم
اگر دبیری بخوام باید آزمون بدم
کارای تایپ و اینا اکثرا کلاهبرداری ان و بعد از دریافت هزینه ثبت نام بلاتکلیف رهات میکنن...
آمار خوندم اگر دبیری بخوام باید آزمون بدم کارای تایپ و اینا اکثرا کلاهبرداری ان و بعد از دریافت هز ...
خب عزیزه دلم ببین کار تو خونه خیلی نیست باید برا سرکار بری بیرون . یا میخوای آزمون بده و تلاشتو کن که دبیر آمار بشی تلاشتو خیلی کن یا بشین تو خونه سبزی و چیز هایی درست کن بعد تو اینستگرام تبلیغ کن و بفرست برا مردم
خب عزیزه دلم ببین کار تو خونه خیلی نیست باید برا سرکار بری بیرون . یا میخوای آزمون بده و تلاشتو کن ک ...
ممنونم عزیزم
حق باشماست
خیلی گشتم و چون پیدا نکردم
گفتم شاید تو این سایت باشه کسی ک کاری داشته باشه و بهم پیشنهاد بده
مرسی ک وقت گذاشتین 🤍