آتوساااااااا مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 عنوان دعوای من وشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست ۶ماهه بخاطر کتکاری شوهرم قهرکردم اومدم خونه مامانم ازش شکایت کتکاری هم کردم تمکین زد وتنکینش رد شد الان ۱ماهه نفقه من وبچمونداده پسرم یه سال ونیمشه..دیروز زنگ زدم باهم دعوامون شد گفتم بهش من پول ندارم گفت برگرد ومن خرجی نمیدم فعلا بهت..درصورتی ک وضعش خوبه...دیروز چنباربهش گفتم بیا بچتو بگیر ببر خودت نگه دار دیروز عصراومد بردش گفت تاازم معذرت خاهی نکنی نمیارمش داده مادرش نگهش داره خودش کارمنده.. 1400/06/28 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 دلیل اصلی دعواهاتو ن چیه نمیتونه اعصابشوکنترل کنه پرخاشگر وعصبی میشه وحمله میکنه
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8959 میگه بچه رواهرم فشارکردی وباهاش منو تهدید میکنی درصورتی ک من بهش گفتم بچه خرج داره پول بهم بده برجی ... برید دادگاه خودش نفقه بچه تعیین میکنه . جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 عیبی نداره سنگین بمون سر جات مامانش تاکی نگهش میداره بهش حرف میزنه مطمن باش خوبه یه سال شه میگه پرستارخانگی پیدا کردم نگهش داره برجی ۲ملیونم میگیره اونوقت حاضر نیست ب من ک زنشم ۵۰۰ بده براخرجیم
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 چرااینقدزودقهرمیکنین همه رم خبرمیکنین.من شوهرم اینقدبهم زده ک نگو ولی اگ قهریم بوده بین خودمون بوده ... خب واقعا هم زندگیمون خوب نیست چرا باید فیلم بازی کنیم؟ من خیلی فیلم بازی کردم دیگه خسته شدم
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 الان اون بچه فقط اسیب میبین اشتباه کردی عزیزم بچه را دادی برد چجور دلت اومد😓😓 تا میخاست ببره گفتم نبرش ولی باباش اصرار کرد وبردش
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 باید بمونی و خونه رو جهنم کنی برای چنین آدمی که خودش بزاره بره میری هم واسه تمکین شکایت میکنه..هم ا ... اون همچین ادمی نیس ول کنه بره توخونه منو ادیت میکرد تحقیرمیکرد فحش میداد کتک میزد ودرو قفل میکرد توی دعوا
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 قانون د د د روهیچوقت فراموش نکنین. داغ دعواکردنتونو روی دل همه بزارین ب چه قیمتی ک خودم جلو بچم کتک بخورم واسیب ببینم واون بهم زوربگه واذیتم کنه
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 ببین دادخواست طلاق بده مهریتم بزار اجرا بعد چندماه قهر دنبالت نیومده هنوز دیگه جای برگشت نیست مهریمو توافقی ۱۰۰ملیون گرفتم.طلاقم نمیتونم فعلا بگیرم مامانم راضی نیس
34rsc عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 206 حرفتون واقعا قشنگ بود.ولی برای مردی که دست بزن داره حتما باید یه اقدام جدی کرد باتعهدم چیزی عوض نمیشه مردا کلا اخلاقشون اینجوریه صبرشون کموقدرتشون زیاده...بازم اگ خیلی عصبیش کنی میزنتت احمدومحمودم نمیشناسن چون اون لحظه دست خودشون نیس پس اگ میخای زندگیت خوب باشه بایدخودتوتعقیربدی و کمتربری رواعصابش
34rsc عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 206 مهریمو توافقی ۱۰۰ملیون گرفتم.طلاقم نمیتونم فعلا بگیرم مامانم راضی نیس هه ببین تاکجاهاپیش رفتی بخاطر ی دعوای زنوشوهری کوچیک
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 باتعهدم چیزی عوض نمیشه مردا کلا اخلاقشون اینجوریه صبرشون کموقدرتشون زیاده...بازم اگ خیلی عصبیش کنی م ... اخرین بار ک منو زد ب جون بچم ن رفتم رواعصابش نه چیزی تازه کلی قبلش مهمونی کردم خونودشو ولی بعد دعواالکی راه انداخت ومنو زد وبعد گفت دلم ازت پربود بخاطرکارای اشتباه گذشته میخاستم خودمو خالی کنم
maralmany عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1284 نمیتونه اعصابشوکنترل کنه پرخاشگر وعصبی میشه وحمله میکنه بهتره بره روانپزشک
آتوساااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 912 هه ببین تاکجاهاپیش رفتی بخاطر ی دعوای زنوشوهری کوچیک عزیزم بخاطر دعوای زن وشوهری کوچیک نبود من باردار بودم منوکتک زد ومن دادخاست مهریه دادم
34rsc عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 206 ببین مرداکلاهمینن دلشون ازهرجایی ک پربشه سرما خالی میکنن.منم ک میگم شوهرم بهم میزده سرهمین بوده اما من بروش نمیاوردم.حتی نهایت سعیمی میکردم اون لحظه گریم نکنم چون بااشکام عصبی ترمیشه امابعدش خودش پشیمون میشه.بنظرم مظلوم نمایی قشنگترین تنبیهه واس اینجور مردا
34rsc عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 206 عزیزم بخاطر دعوای زن وشوهری کوچیک نبود من باردار بودم منوکتک زد ومن دادخاست مهریه دادم الان بارداری یااونوقتا؟