2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست
میگه بچه رواهرم فشارکردی وباهاش منو تهدید میکنی درصورتی ک من بهش گفتم بچه خرج داره پول بهم بده برجی ...

برید دادگاه خودش نفقه بچه تعیین میکنه . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیبی نداره سنگین بمون سر جات مامانش تاکی نگهش میداره بهش حرف میزنه مطمن باش خوبه یه سال شه

میگه پرستارخانگی پیدا کردم نگهش داره برجی ۲ملیونم میگیره اونوقت حاضر نیست ب من ک زنشم ۵۰۰ بده براخرجیم

چرااینقدزودقهرمیکنین همه رم خبرمیکنین.من شوهرم اینقدبهم زده ک نگو ولی اگ قهریم بوده بین خودمون بوده ...

خب واقعا هم زندگیمون خوب نیست چرا باید فیلم بازی کنیم؟ من خیلی فیلم بازی کردم دیگه خسته شدم 

باید بمونی و خونه رو جهنم کنی برای چنین آدمی که خودش بزاره بره میری هم واسه تمکین شکایت میکنه..هم ا ...

اون همچین ادمی نیس ول کنه بره توخونه منو ادیت میکرد تحقیرمیکرد فحش میداد کتک میزد ودرو قفل میکرد توی دعوا 

حرفتون واقعا قشنگ بود.ولی برای مردی که دست بزن داره حتما باید یه اقدام جدی کرد

باتعهدم چیزی عوض نمیشه مردا کلا اخلاقشون اینجوریه صبرشون کموقدرتشون زیاده...بازم اگ خیلی عصبیش کنی میزنتت احمدومحمودم نمیشناسن چون اون لحظه دست خودشون نیس پس اگ میخای زندگیت خوب باشه بایدخودتوتعقیربدی و کمتربری رواعصابش

باتعهدم چیزی عوض نمیشه مردا کلا اخلاقشون اینجوریه صبرشون کموقدرتشون زیاده...بازم اگ خیلی عصبیش کنی م ...

اخرین بار ک منو زد ب جون بچم ن رفتم رواعصابش نه چیزی تازه کلی قبلش مهمونی کردم خونودشو ولی بعد دعواالکی راه انداخت ومنو زد وبعد گفت دلم ازت پربود بخاطرکارای اشتباه گذشته میخاستم خودمو خالی کنم

ببین مرداکلاهمینن دلشون ازهرجایی ک پربشه سرما خالی میکنن.منم ک میگم شوهرم بهم میزده سرهمین بوده اما من بروش نمیاوردم.حتی نهایت سعیمی میکردم اون لحظه گریم نکنم چون بااشکام عصبی ترمیشه امابعدش خودش پشیمون میشه.بنظرم مظلوم نمایی قشنگترین تنبیهه واس اینجور مردا