2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتک بزنه معذرت خواهی هم بکنی؟! تو گلوش گیر نکنه یه وقت!😑

میگه بچه رواهرم فشارکردی وباهاش منو تهدید میکنی درصورتی ک من بهش گفتم بچه خرج داره پول بهم بده برجی ۵۰۰ میگه تومیخای ازم اخاذی کنی

چرااینقدزودقهرمیکنین همه رم خبرمیکنین.من شوهرم اینقدبهم زده ک نگو ولی اگ قهریم بوده بین خودمون بوده هیچوقت نرفتم خونه بابام چون نمیخاسم آبروشوهرموزندگیموجلوبقیه ببرم.زنوشوهربعدش آشتی میکنن فراموش میکنن امابقیه هروقت شماروببینن یادشون میاد وباخودشون فکرمیکنن شما زندگیتون اصلاخوب نیس

ب همون دلیلی ک توضیح دادم

باید بمونی و خونه رو جهنم کنی برای چنین آدمی که خودش بزاره بره

میری هم واسه تمکین شکایت میکنه..هم اگه شاغل نباشی بی خرجی میمونی..هم میگه خودت برگرد😒

الحمدلله رب العالمین❤
چرااینقدزودقهرمیکنین همه رم خبرمیکنین.من شوهرم اینقدبهم زده ک نگو ولی اگ قهریم بوده بین خودمون بوده ...

حرفتون واقعا قشنگ بود.ولی برای مردی که دست بزن داره حتما باید یه اقدام جدی کرد

الحمدلله رب العالمین❤
من تحمل میکنم

ببین دادخواست طلاق بده مهریتم بزار اجرا بعد چندماه قهر دنبالت نیومده هنوز دیگه جای برگشت نیست

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶