2777
2789
عنوان

اندوخته تون از زندگی تون تا به امروز چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 91 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگع منظورتون مادی هس ک جدا از پدرمادر حساب کنم ؛ خودم چند مثقالی طلا دارم با نیمچه پس اندازی و دانشجوام

غیر مادی هم پدر و مادرم با ارزش ترین داراییام هستن 

دیگع اندوختع فکری هم اینکع یادت گرفتم ب کسی تکیه نکنم و به معنای واقعی از کسی انتطار نداشته باشم اینو خیلی دوسدارم

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
وااااای خوش به حالتون واقعا من عاشق سه قلو یا دوقلوم ..تو خونوادتون چندقلو داشتین که بچه هاتون اینجو ...

بله تو خانوادمون دوقلو داریم

سخت که هست....😂

ولی خانوادم خیلی کمکم میکنن

تنهایی محاله بتونم از پسشون بربیام🥴😂

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

توانایی و عرضه ی اینکه توی شرایط سخت گلیم خودمو از آب بیرون بکشم.  این از نظر من مهم ترین اندو ...

تا حالا تو چه  شرایط سختی قرار گرفتید که تونستید گلیم تون رو ار آب بیرون بکشید؟ 

بله تو خانوادمون دوقلو داریم سخت که هست....😂 ولی خانوادم خیلی کمکم میکنن تنهایی محاله بتونم از پ ...

عزیزممممم از طرف من محکمه محکممممم بویشون کن❤️❤️❤️😍🥰🥰🥰🥰🥰چن وقتشونه؟

ینی شما هیچکاری نکردین که سه قلو شدن ؟😬