2777
2789
عنوان

اندوخته تون از زندگی تون تا به امروز چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 91 پست

غیر مادی خانواده م، همسرم، عشقی که بینمونه، دوستای درست حسابی، اراده قوی، حمایتگر بودنم

مادی خونه، کمی پس انداز

کارو درامد، تحصیلات 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ویژگی های روحی دارید که روح تون رو پخته می دونید؟ 

وقتی راحت میبشخم 

وقتی راحت فراموش میکنم 

وقتی که احساساتم رو دستم جون دادن و روحم  تحمل کرد 

وقتی تو بدترین شرایط سکوت کرد 

وقتی بدترین چیزا رو تجربه کرد و ادامه داد 

حس کردم که روحم پخته شده 

البته من به تناسخ هم اعتقاد دارم و مطمئنم که قبلا تو این دنیا زندگی کردم 

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت .
وقتی راحت میبشخم  وقتی راحت فراموش میکنم  وقتی که احساساتم رو دستم جون دادن و روحم  ...

چ تنوع عقیدتی دارین تو خانواده تون . یک کامنت هم دیدم ازتون نوشتید پدربزرگ تون مسیحی بودن و مسلمان شدن .( راستی مسلمون شدنشون اسمی بود یا نه احکام اسلام رو عمل می کردن؟ اگه دوست داشتید تعریف کنید )

چ تنوع عقیدتی دارین تو خانواده تون . یک کامنت هم دیدم ازتون نوشتید پدربزرگ تون مسیحی بودن و مسلمان ش ...

بله درسته عزیزم 

من فقط پدر بزرگم مسیحی بودن که رسمی مسلمان شدن و هیچگونه از عقیده های قبلشون رو برای ما تعریف نکردن 

و خودشون هم خیلی دوست داشتن مسلمان بشن 

این عقیده ها رو هم خودم کشف کردم 

مثل تناسخ من اصلا تا چند سال پیش چیزی راجبش نمی‌تونستم 

مثلا اینطوری بودم که پدر و مادرم رو پدر و مادر واقعیم نمی دیدم اصلا از ماشین مشکی ترس داشتم 

بعضی جاها که می رفتم برام آشنا بود 

با ی‌ دکتر حرف زدم گفت تناسخ وجود نداره 

اما خب من قبولش دارم 

بله درسته عزیزم  من فقط پدر بزرگم مسیحی بودن که رسمی مسلمان شدن و هیچگونه از عقیده های قبلشون ...

جالبه، یعنی وقایع زندگی تون باعث شد دنبال عقیده ای باشید که توجیهش کنه؟

من ۱۳_۱۴ سالم بود توی مدرسه کلاس آشنایی با ادیان داشتیم با اعتقاد به تناسخ آشنا شدم اما خوب بهش معتقد نیستم. 

الان خودتون رو مسلمان نمی دونید؟ تناسخ  اعتقادی هست که بین یکتا پرستان رواج نداره.اعتقادتون در مورد خدا چیه؟

جالبه، یعنی وقایع زندگی تون باعث شد دنبال عقیده ای باشید که توجیهش کنه؟ من ۱۳_۱۴ سالم بود توی مدرسه ...

اره چون واقعا ی طوری بود این وقایع که منو اذیت میکرد مثلا پشت سر هم خواب میدیدم که دارم تصادف میکنم 

تناسخ ی باور و عقیده هستش و همینطوره مسلمان ها زیاد باورش ندارن 

نه من هم مسلمان هستم فقط تناسخ رو باور دارم

اره چون واقعا ی طوری بود این وقایع که منو اذیت میکرد مثلا پشت سر هم خواب میدیدم که دارم تصادف میکنم& ...

اعتقاد به تناسخ با اعتقاد  معاد تناقض داره ، اگر نبوت و امامت رو قبول بدانید هم خوب صحبت های امامان معصوم و پیامبر اسلام در مورد وجود معاد رو قبول کنید ، چطوری هم زمان مسلمان هستید و به تناسخ باور دارید.

اعتقاد به تناسخ با اعتقاد  معاد تناقض داره ، اگر نبوت و امامت رو قبول بدانید هم خوب صحبت های ام ...

بله تناض داره خیلی هم داره 

اما تناسخ ی باور هستش و اعتقادم معاده 

عجیبه اما خب خیلی فرق هست بین ی  باور 

و اون چیزی که بهش اعتقاد داری 

من به تناسخ باور دارم 

اما اعتقادم معاده

بله تناض داره خیلی هم داره  اما تناسخ ی باور هستش و اعتقادم معاده  عجیبه اما خب خیلی فرق ...

باور که معادل فارسی عقیده است .  مفهوم و معنادار نیس توضیح تون. 

در هر صورت امیدوارم سعادتمند و عاقبت به خیر باشید .

مطاعی ناچیز بانو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓