2777
2789
عنوان

هیچ دوستی ندارم😔

264 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 

راستش یهودلم گرفت داشتم با خودم یکی دوتامیکردم دیدم واقعا تنهام هیچ دوستی ندارم که حتی یکم باهاش حرف بزنم امشب واقعا به تنها بودنم پی بردم دوتا از دوستامو با جون و دل براشون هرکاری خواستن کردم اخر سر بهم تهمت زدن و رفتن شنیدم داشتن دوست خوب نعمته درسته بچه ها؟🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی براشون چیکار کردی؟چه تهمتی زدن؟همینجوری نمیشه قضاوت کرد ولی درکل اره تو این زمونه دئست خوب و پایه سخته ولی اینجوری نیست که طرف تا اخر عمر تنها بمونه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
یعنی براشون چیکار کردی؟چه تهمتی زدن؟همینجوری نمیشه قضاوت کرد ولی درکل اره تو این زمونه دئست خوب و پا ...

دوتاشون زمان عروسیشون خواهر نداشتن 

از سر کار میومدم خسته میرفتم باهاشون کارای عروسی رو میکردم و جهیزیه رو میچیدم تو همه شرایط کنارشون بودم 

اخر سر یکیشون بیکار شد اوردمش تو محیط کار خودم بعد ۳ ماه زیراب منو زد و من اخراج شدم و بعدش بهم گفت میتونستی زرنگ باشی

اون یکی هم دعوتم کرد خونش بعد بهم گفت تو رو شوهرم چشم داری برو از خونم بیرون در صورتی ک من رفته بودم چون باردار بود کمکش کنم خونشو میخواست تمیز کنه 

سرتو درد اوردم ببخش

دوتاشون زمان عروسیشون خواهر نداشتن  از سر کار میومدم خسته میرفتم باهاشون کارای عروسی رو میکردم ...

خواهش میکنم چیزی نگفتی که....جدا واقعا اینجوری بوده مگه میشه کیفیت رابطتتون چجوری بوده یعنی اونا هیچ کاری برات نکردن؟درمورد زندگیشون چیزی نمیگفتن؟دومی ازت چیزی دیده که اینجوری فکر کرده؟اولی که هیچی اگه واقعا اینجوری بوده مطمعن باش تقاصشو پس میده اما دومی شاید به دلیل بارداری و شرایط روحی اینجوری فکر کرده باشه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
خواهش میکنم چیزی نگفتی که....جدا واقعا اینجوری بوده مگه میشه کیفیت رابطتتون چجوری بوده یعنی اونا هیچ ...

اره ماه های اخرش بود همش حساس شده بود ولی خب هرکس برای خودش غرور داره 

ارتباطمون در حد ۵-۶ سال بود نه هیچکاری نمیکردن برام بارها میشدمن گرفتاری داشتم کلا غیب میشدن اشتباه از خودم بود ک زیادی از خودم مایه گذاشتم برای همینه چندساله ک تنهام انگار میترسم دیگ

اره ماه های اخرش بود همش حساس شده بود ولی خب هرکس برای خودش غرور داره  ارتباطمون در حد ۵-۶ سال ...

۵،۶ سال هم کم زمانی نی!!نمیشه قضاوت کرد بنظرم ولی اون چیزی که طبق تعریفهای تو فهمیدم اینه که یک ایراد شخصیتی که به ضعم خود طرف مثبته شده دردسر یعنی مثلا تو برای بقیه به هر طریقی خرج میکنی که رابطتت رو حفظ کنی،به هر طریقی برای تنها نموندن میخوای وارد رابطه بشی چون ازتنها موندن میترسی و اینکه توقعی هم نداری محبت بی حد ومرز،تعارض گریز(حرف دلتو نزنی مبادا یوقت طرف ناراحت بشه) و.....با همه این خصوصیات تو رابطه چه با دختر چه پسر دقیقا همین نتیجه ها پیش میاد تا وقتی طرف بخودش نگاه نکنه خودشو دوست نداشته باشه و حد و مرز نداشته باشه تو هیچ رابطه ای نمیتونه موفق بشه ادم که تا اخر عمر تنها نمیمونه چه دوست چه همسر و...بخصوص یک دختر موفق باشی

۵،۶ سال هم کم زمانی نی!!نمیشه قضاوت کرد بنظرم ولی اون چیزی که طبق تعریفهای تو فهمیدم اینه که یک ایرا ...

اره متاسفانه نقطه ضعف (ترس از رهایی و جدایی دارم) 

و بارها خواستم درستش کنم اما نشده و الان دیگ تصمیم ب تغییر روند زندگیم دارم 

ممنونم که راهنماییم کردی عزیزم