2777
2789
عنوان

مهمون این وقت شب....

241 بازدید | 19 پست

پسرعموهای شوهرم الان اومدن مهمونی ۱۶/۱۷سالشونه خودشون روستا هستن واقعا وقت مهمونی هستش؟؟؟اومدن واسه خودشون بساط قیلیونو اینا چیدن😟😟صدای اهنگو زیاد میکنن حالا فامیل دیگم دارن اومدن اینجا این موقع واقعا حرصم گرفته☹دلم میخواد شوهرمو تیکه تیکه کنم😫واقعا حق دارم یا حساسم مهربون باشم باشون😡😡😡😡

خدایا کمکم کن😔خودت پناهم باش مشکلم حل بشه

من با خوندنش حرصم گرفت

چه برسه به تو

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت گفته  بهشون بیان

سرخود اومدن ینی؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اگه یه شبه بیخیال...ولی به همسرت تذکر بده که دیگه تکرار نشه...

ولی واقعا حرص درآره کارشون...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

مهربون باش چون مهمون حبیب خداس

ولی با همسرت صحبت کن ک اگ میخواد مهمون بیاره ب وقتش بیاره نه این موقع

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤