2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

165 بازدید | 11 پست

بنظرتون فروش اکسسوری(بدلیجات)بهتره، یا کفش، یا سیسمونی؟شهرمون ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر جمعیت داره،ولی فقط یه مغازه کفش و اکسسوری داره، سیسمونی هم فقط دوتا که هر سه تاشون موفق نیستن،من خودم به قصد خرید میرم دست خالی برمیگردم،مغازه شخصی هم داریم

تعداد رای : 14
نظرسنجی
اکسسوری(بدلیجات،دستبند،گردنبندو..)
2
14%
سیسمونی بچه
6
42%
کفش فروشی
5
35%
هیچ کدوم بدردنمیخورن😢
1
7%

همه خر دیقه سیسمونی نمیخرن یا بدلیجات اما کفش یچیز ضروری تری نسبت به بقیس و هر بچه ای تقریبا سالی دو جفت کفش و میخره

ولی در کنار اینا پیج اینستا هم داشته باش و عکسای خیلی خیلی شاخی بگیر که فروشت زیاد شه

همه خر دیقه سیسمونی نمیخرن یا بدلیجات اما کفش یچیز ضروری تری نسبت به بقیس و هر بچه ای تقریبا سالی دو ...

کفش بچگانه بنظرتون بهتره یا زنونه؟بچگانه تو شهرمون یکی هست کاراش قشنگه تا جایی که دیدم،آشناهاتون کسی مغازه داشته موفق باشه،بهم پیشنهاد بدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش بچگانه بنظرتون بهتره یا زنونه؟بچگانه تو شهرمون یکی هست کاراش قشنگه تا جایی که دیدم،آشناهاتون کسی ...

ببین شهرتون چی بیشتر از همه نیاز داره مثلا ممکنه وضع مالی خیلی از ادما خوب نباشه پس زنا ممکنه واسه خودشون کفش نخرن🤷🏻‍♀️ اما لباس بچگونه چیزیه که بچه هرروز رشد می کنه و بهش احتیاج داره یا همون کفش