خدایا ۲سال و خورده ایه ازت چیزی میخوام ک اگه بخوای انجام بدی حتی ۱ثانیه ام وقتتو نمیگیره🙂۴۰روزه خودمو ب آب و آتیش زدم هر دعا هر ذکر هر نماز هر توسل هر چیزییییییی ک دیدم و شنیدم انجام دادم ک نیم نگاهی بهم بکنی😔چرا عجز و التماسمو نمیبینی😔😔😔اشکامو نمیبینی؟؟؟؟😔😔😔😔اگه من بنده خطاکارتم ولی تو خدای بخشنده و مهربان منی😔😔😔😔نزار تو عشق بچه انقد بال بال بزنم😔😔😔چندبار پیش شوهرم ضایع شدم😔😔😔چرا اینجوری امتحانم میکنی؟؟؟😔گفتم حاجتمو بده ی عمر شکرت میکنم😔😔😔ندادی؟ب صلاحم نبود؟؟اصن دوس نداشتی بدی؟؟من ک حرفی ندارم من ک ب زور نخواستم ازت ولی چرا بلاتکلیفم میکنی😔😔😔چرا اینجوری امیدوارم میکنی ک بعدش داغون شم😔😔😔😔خدایا اشکامو میبینی؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭قربون حکمتت بعضی از بنده هات چقد راحت ب خواسته هاشون میرسن من از اول هرچی خواستم ازت با هزار مکافات بهش رسیدم😭😭😭😭بازم شکرت ناشکری نمیکنم😔الانم ب زور ازت بچه نمیخوام فقط میخواستم از بلاتکلیفی دربیام پریود شم ک انقد دل نبندم😭😭😭😭خودت میدونی تو زندگیم چی میگذره کمکم کن😔😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جانم... عزیزم امیدتو از دست نده انشالله که مادر میشی گلم ... مثبت اندیش باش نا امید نباش ک نا ا ...
راضیم ب رضای خدا..ب بزرگی خودش قسم از قبل محرم امسال سر هرنماز سر هر ذکر و دعا میگم خدایا ی پسرسالم و صالح بهم بده ک اسمشو محمد بزارم و....انقد این دعاهارو کردم ک دیگه ی وقتایی روم نمیشد دوباره همونارو بگم ب خدا😔😔😔
عزیزم بنظرم جنسیت واست مهم نباشه بگو خدایا هرچی شد راضی ام ب رضای خودت فرزند سالم و صالح بهم بده چله ...
ن اینکه بگم خدایا حتماااا پسر باشه میگم خدایا من دوس دارم ی محمد داشته باشم اما تو هرچی ب صلاحمه بهم بده.چله زیارت عاشورا برداشتم روز اول محرم روزه گرفتم دعاهای مخصوص بچه دار شدن خوندم نمازایی ک خیلیا ازش حاجت گرفتن هزار دعا و فلان ولی انگار خدا دلش نمیخواد ب من بچه بده