2777
2789
عنوان

قلبم درده

273 بازدید | 21 پست

خدا آخه چرا این همه ناقصی بهم دادی چرا اینقدر بدی خدا چطور به دخترای بد زیبایی زیاد دادی دوست ندارم خدا دندونامو حالا چیکار کنم تا آخر عمر حسرت خندیدن تو دلم میمونه ازتت بدم میاد خدا هرچی ناقصی پدر و مادرم بود بهم دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده مگه

هرچی ناقصی از پدر و مادرم بوده به ارث بردم مادرم زن زیباییه چشمش آبی درشت با پوست سفید ولی من فقط یه زره حالت سبز عسلی شدم اما حساسیت شدید رو از مادرم به ارث بردم ضعیف بودن چشمش از مادرم پاهام پرانتزی  دماغم مث بابام زشت بدتر ازهمه دندونامن که بهم نمی‌رسم و لبخندمو زشت کردن خیلی زشت رقتم‌دکتر امروز ژنه قلبمو درد آورد که ارتودنسی برا تو جواب نمیده نری ارتودنسی کنی تو باید عمل کنی بار گفت اما عمل خطرناکه یعنی هیچ کاری نمیتونم برا دندونام کنم آخه چرا من چه بدی به خدا کردم

همموون یهرجاییموون ناقصه..یکی دستش یکی پاش یکی عقلش...صبوری کن

توی مدرسه دوران دبیرستان سوم‌ دبیرستان بدترین دوران زندگیم بود یه گروه دخترای بیشعور تو‌کلاسمون بودن همش مسخرم‌میکردن به خاطر چهرم خسته از حرفای مردم دوست ندارم تو هیچ جمعی برم

توی مدرسه دوران دبیرستان سوم‌ دبیرستان بدترین دوران زندگیم بود یه گروه دخترای بیشعور تو‌کلاسمون بودن ...

من هر وقت بخوام به قیافم ایراد بگیرم همیشه 

ا ح م د ی ن ژ ا د   رو واسه خودم مثال میزنم با اون قیافششد رئ ی س ج م ه وور...

کاربر قدیمیم
من هر وقت بخوام به قیافم ایراد بگیرم همیشه  ا ح م د ی ن ژ ا د   رو واسه خودم مثال می ...

والا احمدی نژاد خوبه من اصلا دندونام بهم نمیرسن خیلی بده لبخندم‌بدتر از اون خواهر شوهرم خیلی خوشگله شبیه عروسک وخانواده ه مادرم که بیشعورن خواهر شوهرمو میکوبن تو سرم ک اون خوشکله

عجب😐😐😐😐😐

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
هرچی ناقصی از پدر و مادرم بوده به ارث بردم مادرم زن زیباییه چشمش آبی درشت با پوست سفید ولی من فقط یه ...

دکتر بیسواد بوده

یک دکتر دیگه برو اگه ارتودنسی نشد که قطعا میشه؛ نهایتش عمل میکنی درست میشن دندونات

کدوم دکتر احمقی گفته شانس عمل شدن نداری اخه😑

بینی ات رو هم‌ میتونی عمل‌کنی 

پاهات هم میتونی بری دکتر و درستشون کنی 

انقد به خودت نگو زشت 

طرف هزار برابر تو عیب و نقص داره جوری اعتماد بنفس داره و رفتار میکنه انگار ملکه انگلیسه همه ام محو شخصیت و اعتماد بنفسش شدن . بعد تو اومدی میگی من خیلی زشتم من خیلی داغونم من خیلی ناقصم 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

عزیزم چرا اینقد از خدا بدت میاد؟؟چرا

همین خدا اگه نبود و دوست نداشت بجز اینکه چهرت و اینطوری فرستاد دست و پاتم کج میفرستاد عقلتم دور از جون ناقص میفرستاد

توروخدا اینقد از خدا بد نگو دوسش داشته باش

من هروقت یه عیبی دارم به خودم میگم بزار همه بخندن بهم عوضش توی اون دنیا کلی خوبیاشونو باید بدن به من😂😂 

‌‌‌