2777
2789

یه زمانایی پیش میاد که تایکی رو میبینیم فکر میکنیم اون ازما بهتره شروع میکنیم به خود خوری کردن و ناشکری و کفر ازخدا که چرا اون ازما بهتره 

تا حالا فکر کردیم که چقدر ادم حسرت دارن توشرایط ما چه مالی چه سلامتی چه حرف زدن درست چه تیپ و قیافه چه اندام چه چاق دو لاغر باشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درواقع چون ما شناخت از خودمون مداریم دست میزنیم به قضاوت ...اینکه میتونیم بدوییم اینکه از بعضی لاغر ها که ارزو دارن چاق باشن گوشت بیشتر داریم اینکه لاغریم اینکه خوش قیافه ایم ما خیلی چیزا داریم که متاسفانه به ما یاد دادن درواقع فکر ما اتفاق ها و خصوصیات و حرف های منفی رو نسبت به حرف های مثبت زودتر قبول میکنه میدونین چرا چون ایتطوری حس راحتی داره

من کلا در دیدار اول فرض رو بر لین میذارم که طرف مقابل خیییییلی بهتر از منه و عقل کله. همیشه خودم ...

این متاسفانه مسکل خیلی هاست .....منم اینطوری بودم ولی میدونی چیه ما نمیتونیم بپدیریم که خودمون یه حسی تو درونمون هست که یکی دیگه داره به اون غبطه میخوره ...وقتی خود تو بشناسی ارزش های خودتو بدونی نکات مثبت خودتو بفهمی واسه خودت مهم میشی دیگه به تعریف و نظرات بد دیگران اهمیتی نمیدی چون پذیرفتی که بهترینی

واقعا با قضاوت کردن به جایی نمیرسیم با حسادت کردنم به جایی نمیرسیم چون درواقع اتیشی که راه انداختیم اول خودمونو میسوزه و ویران میکنخ بعد اطرافیانمون رو ....