2777
2789

بچه ها چندین باره تاپیک میزنم با اکانت قبلیمم کسی جوابمو نداد

از مشکل بوی بدعرقم ک اصلاا خودم نمیفهممش دارم افسردگی میگیرم برعکس چهره وتیپ و... ک خیلی امروزی وروفرم هستم امااصلانمیتونم مثل ی ادم معمولی داخل اجتماع باشم این خیلی دردناکه. 

خیلی دردناکه هرجامیری همه ازت فراری باشن، اسپری، مام.، دیودرانت، زاج، سنگ مرداب، جوش شیرین پمادزینک، صابون انتی باکتریال و... هزارتاازاین چیزاروامتحان کردم ولی فایده ای نداره

دوستان شماراهی سراغ دارین ک بتونین کمکم کنین، خواهش میکنم ازتون، 

زندگیم ب همین مسله پیوندخورده متاسفانه از 17سالگیم اینطورشدم بهداشت روهم خیلی رعایت میکنم روزی سه بار میرم حموم ولی بی فایده س

البته رفتم پیش متخصص طب سنتی وغدد ولی هیچی ب هیچی

توروخدا اگه راهکاری دارین بگین

+یکی لطفا جوابمو بده لطفا

واقعا دارم به خودکشی فکر میکنم زندگیم خیلی سخت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ازمایش تیرویید و هورموناتو بده

بعدم ادویه و سرخ کردنی و سیر و پیاز نخور کلا غذاهای گیاهی بیشتر بخور

بعدم جنس لباسات هم مهمه

و سنگ لوزه و دندوناتم چک کن

دوش هم بگیر 🤕🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

منم خیلی زود عرق می کنه زیر بغلم خیلی زود .گرما رو احساس کنم عرق کردم .جوش شیرین استفاده می کنم بعد حمام خیلی خوبه .حتی اگر گرمم باشه و کار هم کنم عرق می کنم اما زیر بغلم اصلا بو نمیده 

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش