2777
2789
عنوان

بچه ها شام چی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک دارم میمیرم انقد کار کردم گفتم غذا از بیرون بخره😢.... اساس کشی داریم پس فردا 

وااای منم هفته دیگه دارم😭😭😭

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
والا رفتم دکتر ۱۸۰۰خرجم شد روم نمیشه بگم بهش دیگه شامم بخر چون نهارم خریده بود😁

تنت سلامت باشه ....ماکارونی یا دمپخت بذار

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

تو پیجم هر ماه کلی جایزه میدم😁🤩

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

تن ماهی، سوسیس، گوشت چرخ‌کرده و گوجه سرخ شده، قارچ و گوشت چرخکرده، خیلی چیزها هست ولی وقتت کمه نمیشه بگم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
وااای منم هفته دیگه دارم😭😭😭

خیلی سخته ولی خب ب این فک. میکنم دیگ خونه خودمه خستگی از تنم درمیره

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
قربونت مرسی  اتفاقا دخترم میگه ماکارانی میخوام😁

الان تازه ماکرونی میخوایی بپزی 

بدو از فروشگاه محلتون چنتا نودل بخر کمی گوست چرخکرده درست کن رو نودل بزار

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خیلی سخته ولی خب ب این فک. میکنم دیگ خونه خودمه خستگی از تنم درمیره

اره سخته 🤦‍♀️🤦‍♀️

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب