خسته۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 2252 عنوان اگه خانم درخواست طلاق بده... 168 بازدید | 11 پست بهش مهریه تعلق نمیگیره؟طلاهاش چی؟ عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی برای منو بابایی نمونده باشه.. 1400/06/27 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baahar1997 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7548 مهریه درهرصورتی ب زن تعلق میگیره..فقط در صورت باکره بودن نصف مهریه بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 طلا هدیه هست و ربطی ندارد.مهریه هم ربطی به طلاق نداره تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15587 تعلق میگیره مهریه نگران نباش مهریه اصلا عندالمطالبه باشه که همین الان زیر سقف هم میشه گرفت لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 18948 مهریه که ربطی به درخواست طلاق دادن نداره، اما اگر درخواست طلاق از طرف خانم باشه و آقا نخواد خیلی سخت میشه
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5278 مهریه به اصلا طلاق ربط نداره و گرفتنش از شوهر زنده خیلی سخت شده . طلا هم مال کسی هست که فاکتور به نامشه خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خسته۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 2252 طلا هدیه هست و ربطی ندارد.مهریه هم ربطی به طلاق نداره آخه شنیدم جدیدا طلا به مرد تعلق میگیرهاینجا همه قانونها به نفع مردهاست دیگه عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی برای منو بابایی نمونده باشه..
000joker000 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 387 فک کنم نصف مهریه خواهشا نمیدونید نگید کل مهریه تعلق میگیره ربطی به کدوم طرف هم نداره ولی ممکنه روی قاضی تاثیر بذاره اگه دلیل محکم نباشه جوری تعیین کنه که زنه پشیمون شه پدیده منم،گور پدر شاندیز...!!!
خسته۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 2252 مهریه به اصلا طلاق ربط نداره و گرفتنش از شوهر زنده خیلی سخت شده . طلا هم مال کسی هست که فاکتور به نا ... ای بابا ۸الا فکتور از کجا پیدا کنیم عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی برای منو بابایی نمونده باشه..
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 آخه شنیدم جدیدا طلا به مرد تعلق میگیره اینجا همه قانونها به نفع مردهاست دیگه نه عزیزم طلا رو چون به عنوان هدیه برای عروس خانم میگیرن مال عروسه من جاریم همه طلا های رو از برادرشوهرم گرفت تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15587 آخه شنیدم جدیدا طلا به مرد تعلق میگیره اینجا همه قانونها به نفع مردهاست دیگه بابا تو رو خدا حرف های زنهای همسایه که علمی ندارن رو توی جامعه رواج ندید هرکی میخونه خواهشا اطلاعات حقوقی غلط رو توی جامعه رواج ندید دوستان هرکی سوال حقوقی میپرسه علم ندارید سکوت کنید لطفا 🙏 لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
mahi_goli عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1712 آخه شنیدم جدیدا طلا به مرد تعلق میگیره اینجا همه قانونها به نفع مردهاست دیگه مهریه تعلق میگیره نفقه نمیگیره درخواست از خانوم باشه