2777
2789
عنوان

تبعیض های خانواده شوهرم؟؟😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 46 پست

دلیلش چیه!؟

😧

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کلفتی نمیکردم برامم مهم نبود چون حتما ی فرقی بین شوهر و برادرشوهر هست.عروس نقشی نداره در این م ...

هر وقت به شوهرم میگم بین تو و داداشت و زن هاتون فرق میذارن ناراحت میشه قبول نمیکنه

⁦ ⁦❤️⁩میشه یه صلوات مهمونم کنی؟⁦❤️⁩

گله کن.بعد دیگه اون کارهایی که میکردی و نکن.پنجشنبه یا جمعه هروقت شوهرت خونه است خودتون ۲تا جمع کنین برین گردش .هی هم استوری بزار بترکن😅

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
خب کاراشونو بده همون عروسشون انجام بده

عقده هنوز

فقط واسه تفریح صداش میکنن

وقتی هم میاد یک دهم مواقع که میخواد ظرف بشوره مادرشوهرم میره خودش می‌شوره

انگار داشتم داستان زندگی خودمو میخوندم، و تهش حماقتم که حمالشون من بودم، الان دیر به دیر میرم سر میز ...

از اول کار اضافه بر سازمان نکنید میشه وظیفه من تهش تو شستن ظرف ها وقتی خودمم از اون غذا خوردم کمکشون میکنم 

کمتر رفت و آمد میکردم و مثل مهمون میرفتم میشستم تا ازم پذیرایی کنن

برای خودت ارزش قائل باش هرکسی لیاقت دلسوزی نذاره

بعدش هم چرا منتظری یکی حالت را خوب کنه؟ 

خودت و همسرت برین گردش و خوش بگذرونی چرا باید منتظر اونا باشی؟ 

احساس کردم اون دختر رو خودشون انتخاب کردن شما رو شوهرتون

نه اتفاقا برعکس

اونو نمی گرفتن برادرشوهرم اصرار کرد دوتا پاشو کرد تو یه کفش آخرش رفتن خواستگاری

ولی من رو مادرشوهرم معرفی کرد

حس میکنم چون برادرشوهرم افراطی دوسش داره همچین میکنن

نه اتفاقا برعکس اونو نمی گرفتن برادرشوهرم اصرار کرد دوتا پاشو کرد تو یه کفش آخرش رفتن خواستگاری ول ...

شاید 

و یا شایدم خیلی خوش بر خورد باشه

اما به نظرم به خاطر برادر شوهرته بیشتر

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
دلیل اینکه اون عزیزتره چیه؟؟ کسی که بد باشه به هر دلیلی ، عزیز نمیشه

بد نیس خود دختره . حداقل بروز نمیده

ولی خانوادش خیلی حسود و پر رو هستن

مادرش علنی حسودی منو میکنه همه فهمیدن

ولی درکل همشون عزیزن برای اینا

انگار داشتم داستان زندگی خودمو میخوندم، و تهش حماقتم که حمالشون من بودم، الان دیر به دیر میرم سر میز ...

آره واقعا حماقته

الان منتظرم اونم عروسی کنه

اگه سر نزد کار نکرد منم نکنم

هر وقت به شوهرم میگم بین تو و داداشت و زن هاتون فرق میذارن ناراحت میشه قبول نمیکنه

نیاز نیس ب شوهرت بفهمونی 

خودت شأن خودتو حفظ کن تا همون شوهرت اگه دید ازت میخام کار بکشن خودش ازشون ناراحت شه

آدما تا وقتی خودشون احترام خودشون رو نگه ندارن بقیه حتی پدر مادر و همسر هم بخش احترام نمیذارن چ برسه مادر شوهر 

دیر ب دیر برو ولی با سیاست و هر بار یه بهونه ای (یه روز پریودی ،یه روز خونه مامانت برو ،ی روز بگو دوستت میاد پیشت ،یه روز بگو خرید دارم ) 

وقتی هم‌ رفتی یه گوشه بشین فقط در حد جمع کردن سینی چای ک آوردن کمک کن و برگرد خونت