2777
2789
خب واسه سنتونه طبیعیه

یه بار برش گردوندم انگار ن انگار این از این حالا از یکی دیگش ن بی خبرم دعا کن حداقل اون برگرده اینو من آدمش میکنم

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم بخاطرپسره اره؟

دوستم ک میخواد خودشو بکشه آره 😔💔

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
بودممممم بدنم خیلی بود لیزر کردمممممم راحت شدم مژه و ابرو و موهامم ک بماند

لیزر دستگاه خوب از کجا بیابم؟ و اینکه درسته ک بعد اینکه جلسه هاش تموم شد هرسال باید ی بار رفت؟ و درد داره عایا؟

من. خیلی اذیت میشم مخصوصا برا صورتم. یبار هم لیزر رفتم اما بعد چندسال دوباره در اومد. باید باز هم بر ...

صورتت موهاش نازک بود یا ضخیم؟

اخه صورت منم پرموئه ولی موهاش نازکه 

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
یعنی صاف صافی😅😅

حاضرم شرررط ببندم بهش درخواست دادی🥴😂😂😂

درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....⁣مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!