2777
2789
عنوان

چرا عموم این حرفو زد؟

392 بازدید | 25 پست

سلام صبحتون بخیر❤

من خونه خانم بزرگ اینام

سنمم کمه،اواخر نوجوانیمه 

عموم زنگ زده بود،بعد گفت هنوز ...رو عروس نکردن؟

اه

این چه ادبیاتیه،یعنی چی اصلا این جمله؟

مگه پدر و مادر من منو از سرراه اوردن که..

وای اونقدر حرصی شدم تپش قلبم رفت بالا

چند ساله ندیدمش،بذار ببیمنش،اون روی دیگم که زبونم مثل مار نیش میزنه رو فعال میکنم،اجازه نمیدم با من اینطوری صحبت کنه

یا مثلا فکر کرده چون ما توی مشهد زندگی میکنیم و اون توی تهرانه،تفکرات ما مثل مردمان ۱۰۰ سال پیشه؟؟

خوبه فقط قیمت یکی از املاک بابای من کل زندگیشو میخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که چیزی نیس بابا بزرگ من وقتی ۱۶ سالم بود به مامانم گفت زود شوهرش بده پیر میشه ها

مردم زیاد حرف میزنن ولشون کن😂

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
فامیلا ما هم همینن میگن شوهر نکردی؟😂😂 فانیل کارش فوضولیه دیگ بیخیال

اخه بگی سنم به ازدواج بخوره یک چیزی

خیلی علاقه داره به زود ازدواج کردن بذاره دختر خودش بزرگ شد ۱۷ سالگی ازدواج کنه

اه 

من اصلا حرف دیگران برام مهم نیست ولی این موضوع شوخی بردار نیست

فقط اونجا که میگی زبونم مثل مار نیش میزنه رو فعال میکنم  

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
شوهر گیر نمیاد خب 😂😂😂😂👊👊👊بزنش.  اسي حس میکنم 10سالت باشه. کم توجه کن به حرف فامیل.  ...

عزیزم من حدود ۱۹ سالمه😁

کسی اینجا واسه شوهر نمونده و هول شوهر نیست گل😃

توی فامیل و خاندان ما اصلا این فضولیا باب نیست

فقط اونجا که میگی زبونم مثل مار نیش میزنه رو فعال میکنم    

😂😂😂😂

اره اخه من میتونم هرچیزی رو سوژه کنم،به طرف تیکه بندازم

ولی کلی رو خودم کار کردم که این اخلاقو ترک کنم،ولی بعضیا لایق اخلاق خوب نیستن

حالا برو یچیزیم بگو بدتر پشت سرت حرف بزنن بهتره چیزی نگی

نه اصلا به این موضوع اشاره نمیکنم 

خودش زندگیش اونقدر عیب و ایراد داره که توی اون دوساعت دیدار فقط میتونم به خودش و زندگیش اشاره کنم