2777
2789
عنوان

مهاجرت

100 بازدید | 5 پست

بچه ها من ۱۹ سالمه و امسال وارد دانشگاه میشم(یه سال پشت کنکور بودم)تجربی توندم چون علاقه مداشتم نشد ک بشه حالا میخوام برم دنبال چیزی ک عاشقشم ینی عکاسی

میخوام برم دانشگاه علمی گاربردی و در کنارش برم اموزشگاه تا زودتر یاد بگیرم و وارد بازار کار بشم😍

من عاشق ترکیه ام ینی هرچی بگم کم گفتم بنظرتون بعد اینکه لیسانس گرفتم اگه مهاجرت کنم ترکیه چطوره بازار کار عکاسی رو اونجا خبر دارید؟؟

اصلا درباره ترکیه هرچی میدونید بگید

و اینکه زبان ترکی چقد طول میکشه یاد بگیرم؟

گزینه اول

رضایت خونواده رو داری؟

و پولش؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

گزینه اول رضایت خونواده رو داری؟ و پولش؟

خانوادم ک الان اجازه نمیدن میگن ازدواج کنی وگرنه تنها ن

امیددارم ک با یکی هم رشته خودپ ازدواج کنم و برم درسته شاید نشه همچین چیزی ولی یه درصدم اگه یه روزی بسه دوس دارم از الان خودمو اماده کنم

و پولش خوب برای مایی ک قراره ازاد گار کنیم فک کنم خرید ملک اوکیه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم ک الان اجازه نمیدن میگن ازدواج کنی وگرنه تنها ن امیددارم ک با یکی هم رشته خودپ ازدواج کنم و ...

عاهان ایشالا ک بشع عزیزم

اونقدام بخودت سخت نگیر زبانه ترکی سخت نیس انگلیسی بلد باشی هم میتونی کارتو راه بندازی

اما گرفتن اقامتش سخته 

اما میتونی یع اقامت سه ماه بگیری هر سه ماه یبار باید بیای ایران و دوباره برگردی

زندگیه سخته یعنی چندساله اولش سخت اونم خیلی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

عاهان ایشالا ک بشع عزیزم اونقدام بخودت سخت نگیر زبانه ترکی سخت نیس انگلیسی بلد باشی هم میتونی کارتو ...

مرسییی عزیزم

هر سه ماه بیام ایران بعد چقد ایران بمونم ک باز برم؟؟؟

من حاضرم سختیشو تحمل کنم چون عاشقشم

انگیلیسی ک ن بابا اوکی نیستم😂😂همون ترکی خیلی قشنگ تره

مرسییی عزیزم هر سه ماه بیام ایران بعد چقد ایران بمونم ک باز برم؟؟؟ من حاضرم سختیشو تحمل کنم چون عا ...

خاهش گلم

😂😂کلن یروزم بمونی اوکیع فقط بیایو بری

عا خا ترکی خیلی شیرینی با یه نرم افزار سادم میتونی یاد بگیری🤤