2777
2789
عنوان

خانم های آشنا به هزینه های ساخت منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 46 پست
هایپر ساختمونی خوبه؟ 

اره دیگ شیر الات هود گاز سینک سرویس بهداشتی جکوزی و وان و حتی کابیت کارم دارن بپرسی قیمت میاد دستت

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

وام روستایی؟منم میخوام تو روستاویلابسازم وام ...

ن تو شهریم ولی فعلا ۱۰۰ میدن ب ما🥴

اجیماینا تو روستا ۶۰ متری ساختن  با وام روستایی

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی کابینت الان با 30 تومن هم میشه که نه سیخ بسوزه نه کباب 

به جز همین کابینت چیز خاص دیگه ای ندارن، دیوار هم همون گچ ساده، فک کنم میگفت ۴۰ تا ۵۰ دراومده گچش فقط

یه میلیارد گفتم، حداقل! 

همین آجر ،آهن، سیمان ، برق و لوله کشی و....

دوست پدرم مهندس معمار و البته بساز بفروش! میگه گفته نمیصرفه دیگه، از سر و ته همه چی هم بزنی بازم متری ۶ تومن خرج داره! وگرنه بیشتر

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ن تو شهریم ولی فعلا ۱۰۰ میدن ب ما🥴 اجیماینا تو روستا ۶۰ متری ساختن  با وام روستایی

چرا۱۰۰؟آجیت تو چندمرحله وام گرفته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام اسی  چ جاااالب  چقدر شبیه منی  ما هم زمینمون ۱۸۰  ۶۰ درصد زمین را پر ...

ببین دوبلکس گرون تر در میاد درسته؟ 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
چرا۱۰۰؟آجیت تو چندمرحله وام گرفته؟

امتیازمون پایینه خواهر

والا نمیدونم چند مرحله ولی میکفت هربار مهندس ناظر میومد مرحله قبل راتایبد امضا میکرد بعددوباره یه مبلغی از وام را می ریختن 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ببین دوبلکس گرون تر در میاد درسته؟ 

بله فکر کنم ما هم دو طبقه میخاستیم بزنیم ولی با لین هزینه ها فعلا همون یه طیقه 

الان شوهرم نیگه زمینا بفروشیم یه خونه ‌کلنگی محله پایینتر  بخریم ولی موقعیت زمینمون خیلی حیفه  دو بر هست

خانوما ببهشید ب نظرتوندقبول کنم ؟؟؟ 

امتیازمون پایینه خواهر والا نمیدونم چند مرحله ولی میکفت هربار مهندس ناظر میومد مرحله قبل راتایبد ...

اهووم.انشالله کاراتون خوب پیش بره

بله فکر کنم ما هم دو طبقه میخاستیم بزنیم ولی با لین هزینه ها فعلا همون یه طیقه  الان شوهرم ...

نه کم کم بسازخودت حیفه

نه کم کم بسازخودت حیفه

منم میگم زمینمون بهترین نقطه شهره خیلی در دسترس به همه چی نزدیک 

خدا ب همه کمک کنه 

منم میگم زمینمون بهترین نقطه شهره خیلی در دسترس به همه چی نزدیک  خدا ب همه کمک کنه

همین که زمین داری اونم جای خوب ؛عالیه اصلا نفروش عجله نکن کم کم بساز وام ساخت مسکن بگیر.من میله گرد رو پارسال خریدم....سیمان هم اومده رو۲۵درسته؟

همین که زمین داری اونم جای خوب ؛عالیه اصلا نفروش عجله نکن کم کم بساز وام ساخت مسکن بگیر.من میله گرد ...

میگن پایین اومده نمدونم دقیق 

ببین پدرشوهرم تازه جای حموم رو عوض کرد و اشپزخونه رو کاشی سرامیک کرد و کابینت نزدیک ۱۵۰ تومن شد😐. ...

دقیق شوهرمنم همین کارارو کرد حدود همینقدر شد ۵۰ ت فقط رفت برا کابینت و کمددیواری و در