2777
2789
عنوان

خانم های آشنا به هزینه های ساخت منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پدرشوهرم تازه جای حموم رو عوض کرد و اشپزخونه رو کاشی سرامیک کرد و کابینت نزدیک ۱۵۰ تومن شد😐. ...

هایپر ساختمونی خوبه؟ 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
ببین پدرشوهرم تازه جای حموم رو عوض کرد و اشپزخونه رو کاشی سرامیک کرد و کابینت نزدیک ۱۵۰ تومن شد😐. ...

تهران؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام اسی 

چ جاااالب 

چقدر شبیه منی 

ما هم زمینمون ۱۸۰ 

۶۰ درصد زمین را پروانه میدن که‌میشه ۱۰۷ 

با اضافه مبلغ میخاییم ۱۲۰ یا ۱۳۰ مترشا بسازیم سه خوابه ویلایی🤭🤭🤭

مهندس گفت حدودا متری۴ متوسط ساخت 

باتعمیر واینا متری ۵میشه حتی بیشتر 

حالا جالبش اینه که  فقط ۱۰۰ تومن  وام میدن 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
خیلی زیاد اصلا قابل تصور نیست ما ۱۴۰ متر دوبلکس تا سفت کاری نزدیک ۵۰۰ آب خورده 

دارن میگن یه میلیارد که 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
شوخی میکنی 😑😢

بیشترم میشه🙄 ما امسال فقط حدود صدمتر از حیاطمونو نما و موزایک کردیم که ۶۰ میلیون شد.... یه دستشویی هم درست کردیم تو راهرو که چهار دیوارش سرامیک بودا سقفشم داشت یعنی نصفش درست بود ۱۵ میلیون شد🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین اینجا در و پیکر نداره ک ما موقع تعمیر خونه کمد دیواری اتاقارو گفت بهمون ۵ تومن دوتاش با هم و ام دی اف بعد سال بعدش اومد بزنه ۲۰ تومن دادیم ب ملامین🤷

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بیشترم میشه🙄 ما امسال فقط حدود صدمتر از حیاطمونو نما و موزایک کردیم که ۶۰ میلیون شد.... یه دستشویی ...

منم ب شوهرم میگفتم نما بزنیم اول قبول کرده بود الان میگ حیاط ب این قشنگی میخوای چی کار😂😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

سلام اسی  چ جاااالب  چقدر شبیه منی  ما هم زمینمون ۱۸۰  ۶۰ درصد زمین را پر ...

وام روستایی؟منم میخوام تو روستاویلابسازم وام ...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️