2777
2789
عنوان

خوش قلب و مهربون نباشید😭😭😭

452 بازدید | 29 پست

انقدر عصبانی هستم که حد نداره

دیشب خواهرشوهرم و بچه هاش و شوهرش اومدن خونمون خوابیدن چون شهرسون با ما فرق داره

من این خواهرشوهرمو خیلی دوسش دارم هر وقت بیاد خونه ی مادرش شرایط پذیرایی داشته باشم حتما دعوتش میکنم خونمون

من شب تا صبح بیدار موندم یه قابلمه ی بزرگ عدسی درست کردم

صبح به همسرم گفتم برو نون و تخم مرغ و کره و...بخر تا اونا بیدار بشن صبحانه 

همسرمم بره نون بخره بده مادرش بگه ببر بده به ارزو

اونم نیاورد صبح همسر خواهرشوهرم پاشد بره سرکار گفتم صبحانه اماده است الان همسرمم میاد من در جریان نبودم نون دست مادرشوهرمه 

زنگ زدم همسرم گفت من تو راهم دارم میرم سرکار

فقط شب بیداری برام موند همسرخواهرشوهرم بدون صبحانه رفت

رفتم نون ها رو از مادرشوهرم گرفتم

بعدا مادرشوهرم زنگ زده که ناهار شوهرتو نذاشتی ببره بیار بده داداشش براش ببره

منم یه قابلمه از عدسی ام ریختم بردم پایین گفتم بردارشوهرم ببره حداقل صبحانه سرکار بخورن

اونم برادرشوهرم گفت نمیبرم فقط ناهار داداشمو بده

به مادرشوهرم گفتم ببر صبحانه بخور بعد کلی منت و من من کردن  ازم گرفت بخدا میدونم گرفت نگه داره از الان برای شامش

الان دلم داره میترکه که چقدر بدبخت و مهربونم تهشم منت میاد تو سرم من باشم دیگه از این غلطا نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم دردو دل کنم دلم داشت میترکید

من طبقه ی چهارم بدون اسانسور هستم

دیشب که بیخواب بودم صبحم هر بار خواستم بخوابم مادرشوهرم زنگ زد

الان زنگ زده بود شارژر میخواست منم لا حرص گفتم باز چهارطبقه بیام پایین 

گفت پس خودم میام شارژر میگیرم

بخدا من بیشتر از همه از دیت همسرم ناراحتم ربطی به الان نداره

بعضیا ذاتا مثل همسر من ادم نیستن جنسشون از جنس حیون

ربطی به الان نداره هر کاری میکنم طلب کاره ازم

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بمیرم برای دل شکستت

خدانکنه عزیزدلم 

خدا کی جواب دل منو بگیره نمیدونم

بخدا ناراحتیم بابت این موضوع هست اما بیشتر برمیگرده به اینکه همسرم اصلا نه برای من نه بچم وقت نمیذاره هیچ وقت برای خونه نون نمیخره بخدا منو بچم همیشه بدون نون میمونیم خودمم نمیذاره برم نونوایی بقیه خریدها رو خودم انجام میدم اما نونوایی نمیذاره

هفته ی پیش همین خواهرشو سام دعوت کردم با بقیه ی خانوادش داداشش اینا و خواهراش و مادر و پدرش

صفر تا صد خرید هارو خودم انجام دادم

اما بازم تهش طلب کاره ادم نیست

میره سرکار زنگ میزنم رد تماس میده فکر کن ساعت دوازده شب نیومده من زنگ میزنم ببینم کجاست جواب نمیده

عدسی بدون نون میخورد حالا نمیمرد که

تو‌حالت عادی توضیح دادم همسرم نون نمیخره

میرم از مادرشوهرم میگیرم

اون روز مادرسوهرم گفت یدونه نون بدم بسته؟

کاش میمردم کسی اینجوری بهم نمیگفت

بخدا اون روز هوس اب و دوغ و خیار کردم درست کردم دیدم نون نداریم

نون باگت داشتم چون دخترم سیر بشه توش نون باگت ریختم حالم از هر چی اب دوغ خیار بود بهم خورد 

بمیرم برای خودمو بچم