2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری کتابفروشی چهار پنج تا کتاب به غیر از کلاغ سفید هست که میتونی انتخاب کنی بخری شکل حروفم بهش یاد بده که بعدا از بقیه بچه ها عقب نمونه، مهارتهای دست ورزی رو هم باهاش کار کن 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خوب یاد گرفت؟ اذیت نشدین؟

ببینید نباید دنبال یادگیری باشی ،بچه تو سنیه که بازیگوشه وتنهاست ،وقتی تو کلاس باشه حس رقابت هست اما تو خونه بیشتر بازیگوشی میکنن

اذیت که شدم اما مفاهیم اصلی روکه باید یاد میگرفت یاد گرفت 

سعی کن در قالب بازی ودور از فضای کلاس ودرس و یادگیری بهش یاد بدی ،طوری که انگار بازی هست نه لزوما اموزش

خیلی هم سخت نگیر ،یه کلایاتی رو بدونه کافیه 

اذیت نشدین؟شیوه ی خاصی رو دنبال کردین برا اموزش؟

اخه پیش دبستانی مثل کلاس اول نیست که سخت باشه اموزشش..باورت میشه خاهرم پارسال مجازی فرستاد پیش دبستاتی پسرشو ..ولی من گفتم خودم یادش میدم..هیچیم یادش ندادن ..کتابهاشو بگیری میبینی چیه..فرق چپ و راست.بالاپایین.خط باز بسته.نقاشی.ابرنگ...ازین چیزا

دست ورزی شامل ویا میشه

بزنی نت یه عالمه کارها و بازی های دست ورزی رو میاره ماهیچه های دستشو به مرور تقویت کن بعدا تو مدرسه که مشق یا بازی با انگشتها میکنن اذیت نه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ببین اول چن تا برنامه اموزشی خوب دانلود کن..خودش کلی خوشش میادیاد میگیرع..بعد کتاب بگیر..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍