شوخی کردم عزیزم استیکر خنده رو ندیدی فدات شم؟خودت رو اذیت نکن ولی من خیلی سال قبل دیدم ی فیلم ایرانی هم بود شوهرش داخل ی عروسک تو ماشین میکروفن گذاشته بود من به شدت اینکار رو نفی میکنم چون داغونت میکنه شاید اون چیزی که قراره از این طریق بهش برسی خیلی ضربه بهت بزنه بیخبری خوش خبری این بهترین کاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خاطر بچه هام وایستادم.متاسفانه منبع درآمدی هم ندارم که بچه هارو بگیرم ببرم
پس بخاطر بچه هاتم که شده به روش نیار و خودتو اروم نشون بده
کم کم سعی کن با کمک مشاور زندگیتو آروم کنی و دوباره بسازیش
به روش بیاری دیگه براش خیلیییییی عادی میشه
یهو دیدی جلو چشم خودت همه کار کرد
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
مردای خائن تا وقتی دارن به خیال خودشون در خفا کاری میکنن احترام زن و بچه اشونم تا حدی دارن
وقتی دستشون رو میشه میزنن به سیم اخر و زندگیشونو خودشون نابود میکنن و یا زنشون روطلاق میدن و میرن با یه عنتر خراب یا جلو چشم زنشون و علنی خیانت میکنن
پس این کارو نکن عزیزم
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
هر وقت احساس کردی دوست داری با کسی صحبت کنی من هستم