2777
2789
عنوان

۱۰ روز وقت داریم چه خاکی به سرم بریزم😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 66 پست
به ما هم گفته ۱۰ روز دیگه باید خونه رو تحویل بدیم حتما😓

مي خواد خودش بشينه؟ به خاطر كرونا نميتونن بيرون كنن مستاجر رو مگه اينكه خوشون بخوان بشينن

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفاي شهر جديد سهند هم قيمتا مناسب تره ولي خب يكم دوره

همسرم میره پادگان وسیله نداریم میمونیم اون موقع واس همین اونجا اصلا نمیتونیم بریم

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
توکلم فقط به خداست دیگه کاری از دستمون برنمیاد دیگه فکری به مغزم نمیرسه اصلا

نگران نباش فقط سلامتیت رو بخاطرش به خطر ننداز اینا همه به مرور درست میشه چند سال دیگه خاطره میشه هر چند الان سخته

دلم خیلی گرفته بود   گرفته تر شد اسی دردهای خودم یادم رفت

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
همسرم میره پادگان وسیله نداریم میمونیم اون موقع واس همین اونجا اصلا نمیتونیم بریم

ببين تو ديوار اينا بگرد ميتوني پيدا كني؟طرفاي فهميده هستين ديگه؟عباسي هم قيمت مناسب ميشه پيدا كرد نزديكه تقريبا

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟