2777
2789
عنوان

مغزم دیگه نمیکشه واسه غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 59 پست
هیچ روغنی نمیتونین استفاده کنین؟ کنجد، هسته انگور، زیتون؟ پس غذای ابتکاری با سبزیجات بخارپز درست کن ...

یه وضعیت بدی شده از ی طرف ممنوعیت پروتئین از ی طرفم گلو درد و عفونت و ... سبزیجاتم که بخارپز میکنم هیچ کس دوست نداره ، می خواستم ی چی بدم سر کار میبره میلش بکشه ولی واقعا هیچی پیدا نمیکنم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
احتیاج به روغن نیست اصلا بجای پنیر هم ماست کم چرب یا کشک نمیدونم والا کارت از تاسیس دولت طالبان هم گ ...

فردا امتحان کنم خدا کنه خوب در بیاد البته بدون ماست چون پروتئین داره😂😂😂😂😂😂😂😂😂

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی... چه طور ساندویچ کنم بدم ببره سر کار آخه 😔

لزومی نداره ساندویج کنی.ماست یا هر خوراک دیگه ای داری بریز تو یه ظرف درب دار کوچیک ،نونشم تو یه پلاستیک فریزر. تو یه کیسه کوچیک با یه قاشق.همونجا باز کنه بخوره.

من و خدا💫
سعی کن اکثر غذاهاتو توی فر درست کنی که نیاز به روغن نداشته باشه بادمجونوکبابی کن بهش گوجه اضافه توی ...

ممنون عزیزم ، غذاهای شام و ناهار با این روش واقعا میشه ی کاری کرد ولی میرسم به ساندویچ برای سر کار انگار رو پله ی اولم 

آهان انشاالله زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

مرسی عزیز دل

الهی😔 امیدوارم و دعا میکنم  خیلی زود بهبود پیدا کنن.

مرسی عزیز دلم ایشالله همیشه سلامتی داشته باشین 

ممنون عزیزم ، غذاهای شام و ناهار با این روش واقعا میشه ی کاری کرد ولی میرسم به ساندویچ برای سر کار ا ...

درسته واقعا سخته،بیشتر باید بری سراغ سبزیجات ،بخار پز یا ابپز شون کن ابشون که کامل گرفته شد ساندویچی کن

لطفالایک نکنید،ممنون
یه وضعیت بدی شده از ی طرف ممنوعیت پروتئین از ی طرفم گلو درد و عفونت و ... سبزیجاتم که بخارپز میکنم ه ...

انشالله زودتر خوب بشه حالش🌹🙏🏻

اما عزیزم غذایی که توش نه پروتیین داره نه روغن دیگه خوشمزه هم نمیشه. گردو یا خرما اگه بد نیست بزار براش بخوره که ضعیف نشه و راحت‌تر غذا بخوره

من و خدا💫
لزومی نداره ساندویج کنی.ماست یا هر خوراک دیگه ای داری بریز تو یه ظرف درب دار کوچیک ،نونشم تو یه پلاس ...

همسرم مدیر مدرسه است فضای کارش ی جوریه که هم سختشه بره گرم کنه هم خجالت میکشه 

درسته واقعا سخته،بیشتر باید بری سراغ سبزیجات ،بخار پز یا ابپز شون کن ابشون که کامل گرفته شد ساندویچی ...

مرسی عزیزم باید همین کار رو کنم👏

انشالله زودتر خوب بشه حالش🌹🙏🏻 اما عزیزم غذایی که توش نه پروتیین داره نه روغن دیگه خوشمزه هم نمیش ...

ممنون عزیز دل ، واقعا همینطوره آره باید مغزیجات بیشتر بزارم

همسرشما باید خام گیاهخوار بشه کلا،به سایت دکتر زرین اذر👇حتما سربزنید https://fa.zarinazar.com/

ممنون عزیزم