2777
2789

قیافش خوبه .تحصیل کرده ست .

نجیبه .

خانوادش ساده دل ان و مهمون نواز .مهریه چهار ده سکه و چهارده شاخه گل رز لب صورتی خواست.

اما دلم آشوبه.فردا پس فردا آزمایش ازدواج میدن.رفتارای عجیبی داره.خیلیییی بیش از حد راحته.گررم میگیره.بنظرم دختر یه کوچولو واجبه شرم داشته باشه و خجالتی باشه و بفهمه کجا چی بگه.اونم مراسم خاستگاری .مثلا اینکه روز تعیین مهریه که بزرگا و عموهام رفتن .رسم داریم داماد دیگه نیاد چون حرفاشو زده و تمام اوکی شده.دیگه اون روز نیومد.قشنگ به مادرم گفت سعید (مستعار) چرا نیود دلمون براش تنگ شد.این یه نمونه ش بود.یا مثلا صاف صاف تو چشم خاستگارش نگاه کنه عین دوتا مرد..ولی قشنگ تر این بود که یه عشوه بیاد سرشو بیاره پایین بعد باز نگاه کنه .کلا تو وجود دخترا هست نه که فیلم بازی کنیم .ولی اینطور نبود.داداشم میگفت وسط صحبتا پاشو جابجا کرد گفت خواب رفته پام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشم نیوند در این صمیمیت

قبلا با داداشت دوست نبوده؟

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

داداشت چ زود گزارش داده

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

😐 فعلاً خداحافظ😂

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹