2777
2789
عنوان

دختری که براداداشم خاستگاری کردیم یه طوری نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 125 پست
این مدعی بودنتون و اون یا علی اخرش خیلی جذابه

پبامتون رو دوباره بخونید.اونجا که مسخره کردید.ببینید چطور سطح تونو اوردید پایین و با اون کاربرایی که سطح فکرشون پایینه و فقط برا مسخره بازی میان اینجا منو به سخره گرفتید.شما فک کنم سنت ن به چهل میخوره .این طرز صحبت و ادبیات شما رو به یه 15 ساله ی نوجوان عقده ای رسوند.

این جواب بنده به اون بیرون گفتن شما بود خیلی نرم دارید خلط مبحث میکنید کسی مجبور نیست منو قبول داش ...

من فقط گفتم این اخلاق دختر که با یک جلسه به مادر خاستگارش بگه دلمون براش تنگ شد چرا نیومد نشانه ی چیه آیا عادیه یا ما حساسیم.خاستم بهم بگید عادیه بابا حساس نباش .ولی کاربرای به ظاهر روشن فکر گیر دادن به مساله ی پا .شما هم همینطور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت اگه دختره رو دوس داش نمیومد از حرکات ایشون یا رفتارش به شما توضبح بده و شما هم فک کنم با دخت ...

چه دوست داشتنی بابا .نمیشناستش .بجا این حرفا بگو حساس نباش .عادیه .همین

من توی خواستگاری ام انتی هیستامین خورده بودم خودم خوابم برد اف بر من نانجیب

من گفتم نانجیبه؟ عینک بزن بخون چی نوشتم .گفتم نجیبه و بااخلاق و زیبا و باخانواده ی خوب .عجباااا استغفرلله چقدر عصبیم کردید .اوووف

عزیزم من چی میگم شما گیر دادی به پاش..میگم به مادرم میگه دلمون تنگ شده براش چرا نیومد.این طبیعیه جلس ...

نه حدست درسته این دختریه کوچولو غیرطبیعیه 

البته شایداخلاقهای خوب زیادی داشته باشه 

اخلاقهایی که دخترهایی بااخلاقهای نرمال اون خصوصیات خوب رونداشته باشن .....