2777
2789

واقعا نمی‌دونم چه مرضی دارن؟!!من از وقتی عروسشون شدم یکسره عیب وایراد میگیرن.حرف نمیزنی میگن گوشه گیره میزنی میگن پررو.به همه چی گیر میدن یبار باشوهرم میخاستیم بریم جایی پدرشوهرم برگشت گفت چیه اینو مثل دمت اینور اون ور میبری.یبار دیگم بهمون گفتن برین فلان چیزو بیارین گفتم اگه اشکال شرعی نداره بریم😂پدرشوهرم سوخت😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم میشه منو خیلی اذیت کرد مادرشوهرم ی ساله مریض شده اونروز پدرشوهرم ب شوهرم گفته ی موقع خانمت ...

خوش به حالت کاش برا همه بشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
مگه میشه یک نفر در برابر ده نفر؟ اصلا اینجوری نیستم..

اره که میشه اگه صدنفرم باشن مث خودشون که رفتار کنی و بی محلی کنی سنگ رو یخ میشن و میسوزن 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

ببین یه زمانی خیلی برامبرا مهم بود ولی الان نه میرم اونجا باهام حرف بزنن جواب میذم و برا خودم کارامو میکنم میرم بیرون گشت گذار بعد برمیگردم خونه 

یه بار که داشتم به شوهرم گلایه میکردم از خانوادش گفت ببین طرف مقابلت که این حرف رو زده ادم ارزش مندی هست یا نه برا حرف و بی محلی ها و کارهای ادمایی ناراحت شو که ارزش دارن نه هر کسی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

عزیزم خودتو ناراحت نکن.. منم دقیقا همین مدلیم

6 سالشه عروسشونم انگشت شمار خونشون رفتم

به حاش عین خودشون رفتار میکنم

پسرم الان 3 ماهشه نبردمش خونشون... فقط شب هفتش دیدنش اونم خونه مادرم اینا... 

حوصله داریا... بعضی کلا همینن تو هرجقدرم خوب باشی اونا قدر نمیدونن 

کلا یه سریا با عروس اینجورین

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
خب باشن بدرک نونت به اوناس یا آبت؟؟ توهم محل سگ بهشون نده و رفت و آمد نکن و هیچوقت نرو وفنی نمیبیننت ...

عزیزم برام مهم نیس و خوبیش اینه همسرمم پایه س و میفهمه حق با من خودش میگه رفت و امد نمیکنیم ولی سالی ی بارم ک همو میبینیم همینطورن بعد 6 ماه از زایمانم تازه مادرشوهرم میخاست بیاد دیدن پسرم همسرمم گفت یکم دیگه صبر کنین اش پشت پا سربازیش نزدیکه بیا الان لازم نیس

اره به هیچ وجه خونشون نرو شوهرتم اگه بحرفته نره بهتره که بفهمن بچشون پشتته و بخاطر کاری که باتو کردن ...

منو خیلی بهم توهین کردن و ناراحتم کردن ولی بخاطر شوهرم رفتم این دفه نمیخام برم‌.ولی شوهرم میره.بهم میگه اگه تو نیای جاریت میاد میخوره میره به ریش تو میخنده میگم برام مهم نیس به جهنم .جایی که احترامم حفظ نشه نمیرم.

عزیزم برام مهم نیس و خوبیش اینه همسرمم پایه س و میفهمه حق با من خودش میگه رفت و امد نمیکنیم ولی سالی ...

پس مدل اینا کلا سرده

اگه شما از خانواده های پر شور و گرم باشید اصلا نمی‌تونید با این آدما ارتباط برقرار کنید 

به قول مامانم دل بعضی آدما رو با سدر و کافور شستند،سرده سرد

توخوب باش عزیزم توخوبی کن به خدابیشترازمن که باهاشون تویه خونه هستم حرف نشنیدی ولی میبخشم خداهم ببخشه یادم نمیره ولی میبخشم کنایه میزنن حتی به شوهرمم نمیگم پدرشوهرم اشکمودرآوردولی اصلابه روش نیاوردم وهمیشه احترامشونگه میدارم هرچی باشه شوهرموبزرگ کردن

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
عزیزم برام مهم نیس و خوبیش اینه همسرمم پایه س و میفهمه حق با من خودش میگه رفت و امد نمیکنیم ولی سالی ...

خب خوبه دیگه چی ازاین بهتر شوهرت پشتته بزار محل ندن تا بمیرن توهم همون سالی یکبار میبینیشون محلشون نده و مث خودشون باش

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔