2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک حرفاتونو قبول ندارم با کم محلی و...

ادم هرطوری رفتار میکنه شخصیت و ادب خودشو خانوادشو نشون میده

تو خوبی کن و در دجله انداز.....

بالاخره ی روز ب خودشون میان اون روز دیگه تو با خودت و وجدانت راحتی ن مثل اونا ناراحت

بدی کردن هرکسی جوابی داره

توهم ک بدی کنی جواب بدیه اونا نیست جواب بدیه خودتو میبینی

بعضی مسائل برای ما مهم و بزرگن ولی برای دیگران ن من ۸ساله برای خواهرشوهرم ک توخونست هم تولداش چیزی میخرم هم روز پدر چون باباشون فوت کرده و نون اور خونشونه

تازه این سالی ک گذشت برای تولدم کادو خرید

بالاخره یجا میفهمن دیگه

سرت نیومده عزیزم.. نمیدونی چقد سخته..

سرم نیومده؟؟

خونواده شوهرم اصلا منو نمیخواستن

سایمو باتیر میزدن

ی سر خواهرشوهرم میگفت این چرا کم غذامیخوره برو ی زن دیگه بگیر این چرا اونجوری برو ی زن دیگه بگیر کاش دختر فلانی رو زودتر میدیدیم میرفتیم برای پویا(شوهرم)اونو میگرفتیم این حرفارو جلوی جاریامم میزد من فقط ب کاری ک انجام میدادم تمرکز میکردم و انگار همچین حرفی نزده گاهیم ک چشم تو چشم این حرفا رو میزد ی لبخند ساده میزدم و تموم

منم از اول ازدواج سالی یه بار اگه برم خونشون چون اونا اصلا نمیان منم خیلی کم میرم دیگه بعد هم چون چند بار برا خواستگاری یا بله برون دختراشون منو نگفتن منم عروسی خواهر شوهرم نرفتم ..ونشون سوخت باور نمی کردن نرم ابروشون پیش فامیل داماد رفته بود که چرا عروسشون نیومده عروسی

بعد جالبیش اینجاست شاید کلا تو ۱۵ سال دو بار اومدن خونم روز پاتختی با یه بار عید بعد با وقاحت تمام وقتی دخترشون کرونا گرفت پدر شوهرم اومد خونه ما که یه وقت خودش نگیره حالا من آدمی نیستم که تلافی کنم وگرنه باید اصلا محل نمی کردم ولی دلم نیومد ولی خیلی رو دارن ما بودیم رومون نمیشد تو همچین موقعیتی بریم🙄

مشکل شوهرمه...اصلا حرف نمیزنه بامن.. تاحالا با من جلو کسی حرف نزده.. چه برسه ب خنده

خب شروع‌کن یواش یواش باهاش تو جمع حرف بزن شوخی های یواشکی بکن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬