2777
2789
عنوان

پرپشت کردن مژه

456 بازدید | 28 پست

سلام خانم ها من چند روزه ریزش مژه شدید پیدا کردم انگار دسته دسته مژه هام میریزه و خالیه یه جاهاییش..

دوماه پیش لیفت مژه انجام دادم بعد که کم کم مژه هام صاف شد یک ژل مژه استفاده کردم که مثلا مال تقویت مژه بود الان اینجوری شده نمیدونم مشکل از کدومشونه اون ژل روهم خارجیه و مارکه اصله از دبی اوردن عکسشم میزارم ببینین

لطفا هرکی راه حل قطعی و امتحان شده داره بگه فقط لطفا شنیده هاتونو نگین از تجربیات بگین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اره

از کجا فهمیدی متاهله؟

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن

من روغن گرچک یه هفتس شروع کردم شبا میزنم 

من به چشم دیدم تاثیرش رو

پام سوخته بود بعد روغن گرچک یک ماه میزدم جایه سوختگی موهاش زیاد شده بود و خیلی بلند و ضخیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اول رفتاراش بعد آمار در اوردم

میشه بگی چه رفتارایی داش؟

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن