2777
2789
عنوان

پرپشت کردن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 28 پست
مثلا دیگه نمیومد منو ببینه منم میخواستم برم مقاومت میکرد چون دو تا شهر مختلفیم ...اصلا نمیتونس زیاد ...

خاک تو سرش🥲

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دیگه نمیومد منو ببینه منم میخواستم برم مقاومت میکرد چون دو تا شهر مختلفیم ...اصلا نمیتونس زیاد ...

فاز متاهلا واسه دوستی چیه؟ 

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
اصولا اونایی که متاهلن یا با کس دیگم تو رابطن، دست به پیچوندشون عالیه

آخه دو سال با من گرم بود بعد ک اینجوری شد شک کردم امارش دراوردم هر چی متاهل نمیتونه مث مجرد تایم بذاره مگه کلا با همسرش طلاق عاطفی باشه

من روغن گرچک یه هفتس شروع کردم شبا میزنم  من به چشم دیدم تاثیرش رو پام سوخته بود بعد روغن گرچ ...

روغن کرچک مدل مختلف داره؟؟؟

یکی خریدم خیلی غلیظه همینجوره؟ به سر مژه هام فقط بزنم یا به پوست هم بخوره؟؟

روغن کرچک مدل مختلف داره؟؟؟ یکی خریدم خیلی غلیظه همینجوره؟ به سر مژه هام فقط بزنم یا به پوست هم بخو ...

با گوش پاک کن به ریشه ی مژه هات از بالا رو پلکت و کلا به نوکش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم