2777
2789

اره حجاب براش مهمه توبیرون وپیش نامحرم 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت یعنی حواسش به خانوادش باشه ک چیزی کم نداشته باشن چ عاطفی چه مالی 

اونایی ک روی حجاب و رفت امد تعصب دارن غیرتی نیستن بد دل هستن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

نذاره آب تو دل همسرش تکون بخوره

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

غیرت مرد به اینکه نذاره آب تو دل خانواده اش تکون بخوره . شوهر من رو پوشش و ... خیلی حساسه خیلی متعصبه ولی بهم نمیگه چی بپوشم چی نپوشم میگه هر چی دوست داری یکی هم نگام کنه باز به من چیزی نمیگه با اون درگیر میشه . منم مراعات میکنم که ارامشش بهم نخوره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تا غیرت چی ببینی من شوهرم رو پوششم حساس نیست خیلی اما خوب میگه بازم نپوش مثلا مانتو خیلی کوتاه یا یقه باز اینا خودمم خوشم نمیاد . بنظرم غیرت به اینا نیست. غیرت به اینه نزاره یکی حرف زنش بزنه حتی مادرش 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

غیرت یعنی محافظت میکنه از خانوادش نمیزاره ناراحت بشن نمیزاره غصه بخورن نمیزاره حسرت چیزی به دلشون بمونه تا حد امکان .من غیرتو اصلا توی پوشش و تعصبی بودن نمیبینم کسی که غیرت داره به زنش کاری نداره به بقیه کار داره که زنشو اذیت نکنن و کسی که تعصب داره سر زن داد میزنه بهش شک داره توی پوشش دخالت میکنه دخترشو به شدت محکوم میکنه کتکشون میزنه و حتی بعضیا دست به قتل زن و دخترشون میزنن از بیغیرتین ها هستن

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

غیرت یه کلمه ی بزرگیه که خیلی از ابعاد رو زیر خودش پوشش میده

این که یه مرد برای زن و بچش کار کنه پول حلال دربیاره تا نیاز های زندگیشو رفع کنه یعنی غیرت داره

این که بامرامه و حقوق اجتماعی مردم رو زیر پا نمیزاره یعنی باغیرته

این که ناموس مردم رو ناموس خودش میدونه و نگاه چپ بهشون نمیندازه یعنی غیرت داره

این که ناموس خودش رو جوری جلوی نامحرم میاره که خود مردهای دیگه نتونن بهش نگاه چپ بندازن یعنی غیرت داره

مرده و غیرتش

غیرت برا هر کسی یه معنی میده یکی حجاب یکی با صدای بلند حرف نزدن و خنده بلند ..... 

همسر من به حجاب اعتقاد نداره به رفتار هم گیر نمیده ولی یه چی خیلی براش مهمه احترام محبت از نظرش بی غیرتیه که زن محبت کافی تو زندگی زناشویی نداشته باشه و احترام ای احترام به بزرگترا و دو خانواده 

نظرش اینه احترام محبت دو کلید مهم زندگی هستن که اگه وجود نداشته باشن اون ستونش هر آن ممکنه بریزه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

من روم حساس باشه دوس دارم😍البته نرمال 

یه شوهر حساس لطفا😌

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫