امروز باید پریود شم اما فعلا خبری نیس و چون تولد شوهرمه بی بی چک زدم که سور پرایزش کنم
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
عزیزم ناخواسته باردار شدی یا خودت دوست داشتی حامله شی من با اینکه پسرم سه سال و هفت ماهشه اما نمیدون ...
با کمال میل باردار شدم گلم، از نظر من که دخترم یکساله بود میخواستم شوهرم نذاشت
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جانم خدا حفظشون کنه تجربتون از مثبت شدن بی بی چک از نظر جنسیت چی بوده؟
عزیزم گفتم.موقع دخترم بیبی نشون نداد تا رفتم ازمایش خون.بچه دومم بعد یه هفته زدم مثبت شد.سومی رو دوازده هفته متوجه شدم باردارم😂😂😂😂چهارمی رو روز موعدم زدم بعد یه ربع دیدم اتفاقی نیفتاد انداختم سطل سروبس.بعد دوروز که رفتم خالی کنم دیدم هاله داره.یکی دیگه زدم بعد پنج دقیقه هاله انداخت.فهمیدم باردارم.اولی دختره...سه تای دیگه پسر
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
ان شاالله ک دختره میشه بگید چه موقع است سیکلتون رابطه مشکوک داشتین معمولاً ۲ روز به تخمکگذاری مونده باشه احتمال دختر دار شدن خیلی زیاده تا اینکه تو روز تخمک گذاری باشه که احتمال ۸۰ ۹۰ درصد پسره
مامی تانانا ببخشید خیلی سوال کردیم و الان شما باید آماده بشید واسه تولد سوپرایز از همین الان تولد هم ...
نه عزیزم از همصحبتی باهاتون خیلیم لذت بردم و میبرم
خیلی دلم میخواد پسر بشه، خدا کنه این تجربه شما برای بی بیچک درست باشه
عزیزم گفتم.موقع دخترم بیبی نشون نداد تا رفتم ازمایش خون.بچه دومم بعد یه هفته زدم مثبت شد.سومی رو دوا ...
الهی عزیز دلم منم خیلی خانواده پرجمعیت دوست دارم ولی شرایطشو ندارم ولی دوست دارم تو آینده با فاصله ۴ سال ۴ تا بچه داشته باشم بچه اولم پسر خیلی دوست دارم خیلی زیاد دوست دارم بچه دومم دختر باشه
ماشاالله به اراده شما ...من بچه سومی رو ناخواسته باردارم از دیروز که فهمیدم خواب و خوراک ندارم ...
وای چرا عزیزم؟؟؟؟هدیه خدا رو که باهتش اینجوری تا نمیکنن....من هرچهار تا بچم خواسته بوده.خیلیا ازم میپرسن نکنه ناخواسته باردار شدی میگم نه اتفاقا کاملا خواسته است.به چشم یه هدیه از طرف خدا بهش نگاه کن.از هیچیش هم نترس.اینقدر خوشگل درست میشه همه چی......توکل کن به خدا
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
الهی عزیز دلم منم خیلی خانواده پرجمعیت دوست دارم ولی شرایطشو ندارم ولی دوست دارم تو آینده با فاصله ۴ ...
به امید خدا به مراد دلت میرسی
نه عزیزم از همصحبتی باهاتون خیلیم لذت بردم و میبرم خیلی دلم میخواد پسر بشه، خدا کنه این تجربه شما ب ...
عزیز دلم اگر رابطه تون خیلی به تخمک گذاری نزدیکی بوده باشه حتما پسر میشه یا اینکه ۱۴ روز مونده باشه به پریود بعدی تون یک روز درمیان نزدیکی داشتین چون اسپرم پسر بعد ۲۴ ساعت میمیره ولی اسپرم دختر تا ۷۲ ساعت زنده هست پست و اگر یک روز در میان رابطه شکل گرفته باشه احتمال اینکه جنین پسر باشه خیلی زیاده چون حرکت اسپرم پسر خیلی زیاده سریع ولی برای دختر خیلی کنده تا اینکه روابط خیلی کم داشته باشین که احتمال دختر رو میبره بالا