2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 70 پست
مبارکه عزیزم.اره هاله انداخته....نمیدونم چه سریه که اینقدر دوران بارداری رو دوست دارم...هرموقع بیبی ...

دقیقا همینطوره برای منم عزیزم، سه سال

شما چند تا داری؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره برای منم عزیزم، سه سال شما چند تا داری؟

من چهار تا دسته گل دارم.بافاصله سنی چهار سال از همدیگه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم بگذره که بهتره ولی فکر کنم تا شب یکم پررنگ تر بشه ولی بهتره دو سه روزی صبر کنی

عزیزم ممنونم که برام وقت گذاشتی❤️❤️

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
دقیقا همینطوره برای منم عزیزم، سه سال شما چند تا داری؟

عزیزم ناخواسته باردار شدی یا خودت دوست داشتی حامله شی من با اینکه پسرم سه سال و هفت ماهشه اما نمیدونم میترسم به نظر شما چند سال اختلاف سنی باشه بینشون بهتره

معمولاً برای بچه پسر تا از وقتش نگذره بی بی چک مثبت نمیشه این یکی از تجربه خودمه و چند تا از دوستام ...

سر دخترم چهار روز مونده به پریودم بی بی چک مثبت شد

معمولاً برای بچه پسر تا از وقتش نگذره بی بی چک مثبت نمیشه این یکی از تجربه خودمه و چند تا از دوستام ...

باز من روز موعدم مثبت شد.موقع دخترم که هرچی بیبی میزدم منفی میشد.آزمایش خون رفتم.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من چهار تا دسته گل دارم.بافاصله سنی چهار سال از همدیگه

ای جانم خدا حفظشون کنه

تجربتون از مثبت شدن بی بی چک از نظر جنسیت چی بوده؟

جدی؟؟؟من ناخواسته باردارم دو تا پسر دارم ممکنه این یکی دختر بشه؟؟

مگه بی بی چک تو زودتر از موعدتون نشون داد معمولاً زنانی که ناخواسته باردار میشن بچشون دختر میشه چون برای پسر شنیدم باید نزدیکی یک روز در میان باشه

جدی ؟؟

بله