2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 70 پست
وای چرا عزیزم؟؟؟؟هدیه خدا رو که باهتش اینجوری تا نمیکنن....من هرچهار تا بچم خواسته بوده.خیلیا ازم می ...

شما مطمئنا همسرتون باهاتون هم عقیده هستن...ولی من شوهرم بچه نمیخواد 😔😔از دیروز همه توهینی بهم کرده😔😔

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم اگر رابطه تون خیلی به تخمک گذاری نزدیکی بوده باشه حتما پسر میشه یا اینکه ۱۴ روز مونده باشه ...

روز ۱۰ و ۱۲ رابطه داشتیم و ۱۳ تخمک گذاری

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

ببخشید دخترم بیدار شد مجبور شدم برم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
شما مطمئنا همسرتون باهاتون هم عقیده هستن...ولی من شوهرم بچه نمیخواد 😔😔از دیروز همه توهینی بهم کرده ...

اره....خیلی مهمه که مرد توی بچه داری کمک دست باشه.من طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکنم ولی به ناممون نیست.چند ساله میشینیم.بنده خدا گفته تا زنده م بمونید.خودشونم تشویق میکنن.میگن تا توانایی داریم کمکتون کنیم بیارین.انصافا هم نه از نظر مالی،ولی برا نگهداریشون خیلی کمکمون میکنن.کار شوهرم طوریه که زیاد نیست تو خونه.صبح زود میره شب میاد.ولی همینکه درکم میکنه خیلی بهم روحیه میده.بالاخره شما که بچه رو خودتون نیاوردین.بگو بچه دوتامونه.توهین چرا؟ان شاءالله مهرش میفته به دلش.صلوات میفرستم برات خانومی.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اره....خیلی مهمه که مرد توی بچه داری کمک دست باشه.من طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکنم ولی به نام ...

ممنون برام دعا کنید  هر چی خیر وصلاحمونه پیش بیاد برامون...والا میگه تو حوصله بچه داری نداری😔میگه اهمیت ندادی که حامله شدی و......

خدایا شکرت
مبارک عزیز حالتو خریدارم علائم چی داری

ممنونم عزیزم تقریبا هیچی؛ ترشحات زیاد، احساس خواب آلودگی و خستگی شدید همین