2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله؛ ممنونم که نظرتون گفتید عزیزان❤️

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

چقد خوشحالم همتون می‌گوید مثبته اصلا فکرشو نمیکردم ممنونم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
عزیزم یه هاله انداخته ولی حداقل ظهر یا عصر بزن پررنگ میشه چون من خودم قرار بود روزی که پریود بشم صبح ...

پریروزم زدم همینطور هاله انداخت

یعنی فکر میکنی عصر بزنم پررنگ میشه؟ یا یکی دوروز صبر کنم از وقت پریودم بگذره

پریروزم زدم همینطور هاله انداخت یعنی فکر میکنی عصر بزنم پررنگ میشه؟ یا یکی دوروز صبر کنم از وقت پری ...

عزیزم بگذره که بهتره ولی فکر کنم تا شب یکم پررنگ تر بشه ولی بهتره دو سه روزی صبر کنی

عزیزم میشه بپرسم بچه اولتون چند سالشه وایا دختر یا پسر؟؟؟

بله حتما،دخترم هفته دیگه سه سالش میشه

مبارکه عزیزم.اره هاله انداخته....نمیدونم چه سریه که اینقدر دوران بارداری رو دوست دارم...هرموقع بیبی چکم مثبت میشه احساس میکنم خدا یه نظر ویژه بهم کرده.....بچه اولت چند ساله است؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....