2821
2789
عنوان

خارش شکم و دست وپا در بارداری

192 بازدید | 22 پست

سلام دوستان هفته۳۲ هسم ی هفتس خارش دارم و دونه های ریزی تو کل بدنم دراومده دکتر خودم ک گف از بارداری و پماد بتامتازون داد امروزم رفتم دکتر پوست گف از حساسیت امپول بتامتازون و کرم کالامین داد اینا طبیعیه برا جنین ضرر نداره

ن عشقم نترس من سرپسرم تاموقع زایمان مردم درحدددددمرگ وحشتناک میخاریدم اشکککک میریختم بدنم خونی میشددیکه ساعتی ک بچم اومدتماااام 

دخترنازم منتظرتم مامانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من دوران بارداری دستو پاهام میخارید وحشتنااااااک در حدی که تمام پاهام زخم شده بودو خون میومد دکتر گفت سسو گوجه و اینحور جیزا نخور ولی یادم نیس دارو داد یا نه 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

طبیعی بتامتازون پمادش خوب میکنه منم داشتم تازه جاش داره خوب میشه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عزیزم اگه خارشت خیلی زیاده ی آزمایش آنزیمهای کبدی بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

من مثلشما بودم اثلا گرنی نخور بچم دنیا اومد زردی داشت و خودشم دونه های قرمز داشت ادویه گرمی نخور خیلی مراعات کن دردسر نشه برات تا چند روز دستگاه بود واسه زردیش

حتما به پزشکت بگو برات ارمایش انزیم های کبدی بنویسه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792