2777
2789
عنوان

کیا بچشون کتک خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خندم گرفت که گفتی خودشم به خودش میزد ولی خوب دور از شوخی نزار بزنتش بهش تذکر بده بدم به خواهرت ...

اره بخدا خواهرم افتخارم مبکنه فکر میکنه پسرش شجاع ولی شبیه جنگلیاس به همه میزنه

چکارش کنم بخدا مرتب پیش هم هستن وسیله هاش برمیداره نمیده بهش یهو غافلگیری میزنتش میگم بچه دهساله رو ...

منم اینجوربچه هایی رودیدم، اینارفتن خونشون بهش بگو مامان هرکی توروزد باهاش بازی نکن من واسه پسربزرگم که خیلی مظلوم بود اینجوری میگفتم فقط یامیومد پیش من یاباباش اون بچه دورازجونتون به غلط کردن میفتاد تنها راهش اینه که بهش یادبدی بابچه ی بی ادب بازی نکنه عیب نداره بزاربچسبه به خودت یااصلا درسته ضرر داره ولی واسه بعضی وقتابه نظرم راهکارخوبیه گوشی بدی دستش بازی کنه کنارخودتون بشینه

وا اینچه حرفیه ؟! ببخشید از شما یاد میگیره دیگه الان روت نمیشه به خواهرت بگی جلو بچه تو بگیر بچه مو ...

من بزرگم اونا بچن نمیشه ک بخاطر دعوای بچه ها اینجور رفتار کرد بعدم من مراعاتش میکنم میگم مهمونن اومدن خوش بگذرونن حالشون نگیرم وگرنه دهنشون سرویس بود ولی فردا حتما میگمش چون دارم دیونه میشه بچم خیلی مظلومه 

منم خودم خیلیییی شیطون بودم ولی الان مطیعم وآروم  😍دیگه بچه ها بزرگ شن تغییرمیکنن شوهرم بی نها ...

انشاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من بزرگم اونا بچن نمیشه ک بخاطر دعوای بچه ها اینجور رفتار کرد بعدم من مراعاتش میکنم میگم مهمونن اومد ...

من نمیگم دعوا کن بنداز بیرون که بگو پسرت پسرمو میزنه گناه داره دیشب موقع خواب کلی گریه کرده مثلا، یا بگو بچه م اذیت میشه من بگم بچه ت ناراحت میشه خودت بهش بگو بچه خاله رو نزن با مهربونی که نه سیخ بسوزه نه کباب 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز