2777
2789

دوستان،من با به اقايي نامزد هستيم قراره بعد صفر عقد كنيم

قبلا راجب مسايل مالي حرف زديم،منم گفتم من پولمو ميارم توي خونه ولي توقع دارم هرازگاهي شوهرم برام خرج كنه،كه حس حمايت بگيرم

حالا اين بنده خدا از من كرونا گرفت،منم براي مخارج pcr,داروهاش كه يه تومنه ،ميوه و همه چي خودم خرج ميكردم،بدون اينكه منت بزارم يا هرچي

بعد اين بنده خدا يه دسته گل گرفت براي جبران و بعدش گفت از كارت خودم خرج كن،موذبم 

منم به اندازه ٥٠٠تومن از كارت خودش براي خودش خرج كردم.ميوه و گوشت و ....

بعد سه تا كارت داد بهم

يكيش ٤تومن توش بود 

دوتاي ديگه هم خيلي كم در حد ١٠٠تومن

بعد قشنگ يادمه اون دوتا رو داد به خودم،گفت باشه دستت

چون دانشگاهشون شارژ ميكنه كارت رو 

حالا امروز من خودم نيت داشتم كارتشو برگردونم،گفتم ديگه سرحال شده ميتونه بره خريد اينا

ولي يادم رفت،خودش گفت عزيزم كارتمو ميدي ،پول ندارم ميرم خريد

منم كارت اصليشو دادم

بعد گفت من بهت سه تا كارت داده بودم😶😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هميشه ميترسيدم شوهرم خسيس باشه

الان انگار داره سرم مياد

چيكار كنم اصلا عادت ندارم به اين رفتارا

خصوصا كه مامانم هميشه بخشنده بوده و لارج رفتار كرده باهام

توقع زياديه يه كارت ميداد دستم ميگفت برو هرچي دوست داري بخر 

من دانشجوام هنوز 

به نظرم سخت نگیر..فقط کارتاشو خواسته . چیز بدی اتفاق نیفتاده.. زن و شوهر هم کارتاشونو ممکنه پس بگیرن و بخوان. شما ک نامزدین تازه. خوشبخت شی. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون
به نظرم سخت نگیر..فقط کارتاشو خواسته . چیز بدی اتفاق نیفتاده.. زن و شوهر هم کارتاشونو ممکنه پس بگیرن ...

مرسي عزيزم ❤️🙏🏻🌺

اينجور وقتا نظرات بقيه كمك ميكنه به ادم🥰

شاید همینجوری گفته و منظوری نداشته 

اگ خسیس بود ک برات دسته گل نمیخرید 

باز تو بیشتر میشناسیش ،،،ب هرحال ببین کادو خریدن و بیرون بردناش چجوریه 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

منم یه کم روی این رفتارا حساسم ولی اگر جای تو باشم خیلی راحت به نامزدم میگم که این رفتارش ناراحتم کرده (( مخصوصا کارت های صدتومنی)) 

کلا به نظر مندر دوران نامزدی باید تمام سنگهات روبازکنی و طرفت رو از چالش های مختلف عبور بدیی که مطمین  بریی سر زندگیت 

این نیز بگذرد
حساس شدی اصلا این موضوع ناراحتی نداره خب کارتش هست لازم میشه بالاخره بدون منظوری گرفته ازت

خوب ديگه اون دوتا كارتي  كه گفت دستت بمونه،اونا رو نميگرفت حداقل🥺

البته ميدونم حساسم ،اين اخلاقم درست نشده هنوز🙈🙈

ممنونم عزيزم❤️❤️

شاید همینجوری گفته و منظوری نداشته  اگ خسیس بود ک برات دسته گل نمیخرید  باز تو بیشتر میش ...

كادو اينا كه فعلا هيچي،٤ماهه بيرون بردنشم اقتصادي عه

البته بچه ي  سختي كشيده ايه،خودش جمع كرده همه زندگي و داراييشو ، سر همين اقتصاديه ،از پدرمادرش نگرفته

ولي من حقيقتش لارج  بزرگ شدم،سختمه يكم🥺