امروز همکارم که آقا هست خیلی باهام بد صحبت کرد. من دختری هستم که آرایش نمیکنم تو محیط کار. و از دلبری کردن برای اقایون خوشم نمیاد. با اقایون تو محیط کار مثل برادرم رفتار میکنم. نه اینکه خشک باشم ولی ناز و عشوه ای رفتار نمیکنم. همکارم که باهم کار میکنیم بهم گفت تو چرا رفتارت مردونس احساس میکنم با یه مرد دارم کار میکنم وگفت چرا آرایش نمیکنی چرا رفتار دخترانه نداری چرا لطافت نداری این چه لباسهایه که میپوشی و حالم از دخترای مثل تو به هم میخوره چند تا از دخترا رو بهم نشون داد گفت یاد بگیر مثل اینا باش آدم از کار کردن باهاشون لذت میبره و گفت هیچ پسری از دخترای مثل تو خوشش نمیاد. و خیلی چیزهای دیگه که بهم گفت . خیلی ناراحت شدن. من خرج خودم و مادرمو میدم. مستاجر هم هستیم. با این همه گرفتاری چطور میتونم مثل اونا باشم. چرا ادما این جوری شدن. تازه این آقا متاهل. این دخترا و زنایی که انقد به خودشون میرسن واقعا پولشو از کجا میارن. ینی خودمو تغییر بدم همیشه شخصیت خودمو دوست داشتم حتی دوست داشتم اگر دختر داشته باشم مثل خودم تربیت کنم. ولی واقعا دیگه پشیمونم احساس میکنم یه عمر اشتباه کردم. شاید به خاطر همینه که تا الان ازدواج نکردم شاید من زنانگی و لطافت ندارم 😔
چقد زیاد حرف زده. ینی وایسادی گوش دادی اون این همه حرف مفت بارت کرد؟ بهش میگفتی من اینجوری راحتم تو اومدی اینجا کار کنی یا دنبال مسائل دبگه هستی؟ و میگفتی بهتر که آدمایی مث تو از من خوششون نیاد هیز مورد دار. اما این چیزا به کنار من خودم دوس دارم همیشه یه آرایش ملایم داشته باشم و در کل ساده ی ساده نباشم. مهم نیس خیلی آرایش کنی اما به خودت در حد خودت برس و خوشپوش و زیبا باش برا دل خودت نه برا حرف این جور آدمای پررو
اون آدمعوضی بوده شما هرجوری که فکر میکنی درسته رفتار کن.
همون موقع میشستیش مینداختیش کنار
حداقل میگفتی منم از مردای هیزی مثل شما که به خودشون اجازه میدن هرچی بگن حالم بهم میخوره
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به کارم خیلی احتیاج دارم دوس ندارم بحث کنم. الان هم کارخونمون دنبال بهانه برای تعد ...
برو تو سایت ای استخدام. رزومه پر کن هر روز کلی موقعیت مناسبت رو برات میاره
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
اتفاقا خیلی از پسرا یعنی اکثر پسرا دنبال دخترای سنگین رنگینن....من همسرم همیشه بهم میگه ...میگه اینجوری میگردی هر جامیرم بهت افتخار میکنم
.منم ارایش اینا نمیکنم.مرتب لباس میپوشم.به وقتش و جاش میگم میخندم به وقتشم ساکت میشینم.خیلیم این کارامو اینجوری گشتنمو چادرمو دوسدارم.به حرف مردم توجه نکن.
من جای شما بودم گفتم اینجا محیط کاره میخوایی لذت ببری تشریف نحستو ببر دیسکو شما کمبود داری چشماتون گرسنه اس باید زن اندامش بیرون باشه تو محیط کار که شما لذت ببری برو از زنت لذت ببر بی زحمت