2777
2789

منظورم زیبایی اندام‌نیست‌ ها

اینکه میگن‌ زایمان‌ به بدن فشار میاره یا اینکه خودم خوندم توی یه‌تحقیقی که هر زایمان ‌۱۱ سال بدن رو پیر میکنه

میخوام ‌بدونم ‌این‌حرفا واقعا راسته؟ 

شما‌حس‌ می‌کنید توان‌ بدنی یا‌حتی اعصابتون ‌بعد از بچه دار شدن ضعیف شده؟

کلا  با قبلا زیاد فرق کردید؟

نه خیلی فرق نکردم در حد یکم ضعیف شدن جسمانی که اونم با رسیدگی هایی که بهم شد حل شد  

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ میشه‌بیشتر توضیح بدید؟ یعنی‌چه‌اتفاقی براتون ‌افتاد؟

ضعیف شدم عزیزم

فوری مریض میشم، سرگیجه دارم دائم، یکمی کار میکنم زود خسته و بی جون میشم

با اینکه بارداری راحتی داشتم

ولی واقعا احساس میکنم قوتم تموم شده تحلیل رفتم

راستش‌منم ‌میخوام ‌بچه‌دار بشم.‌ولی‌کلا کشش ندارم.‌حس‌میکنم ‌بارداری خیلی سخته....بعضی خانمهای‌نی‌نی‌سایت‌ میگفتن‌توی‌ بارداری ما روز شماری‌میکردیم ‌تموم بشه از بس سخت و بد بوده. 

بارداری برام شده یه کار فوق العاده سخت

ضعیف شدم عزیزم فوری مریض میشم، سرگیجه دارم دائم، یکمی کار میکنم زود خسته و بی جون میشم با اینکه با ...

عزیزم

ان شالله همیشه تندرست باشی

من‌همین‌الان که بچه ندارم‌علایم شما رو دارم😂 زود مریض میشم...بی‌حالم...کلا از بچگی اینطوری بودم. تازه شاغلم.‌بعضی وقتا توان‌غذا درست‌کردنم ندارم.‌

موندم‌واقعا

بعد از اینکه بچه به دنیا اومد بعضیا دار افسردگی بعد 

زایمان میشن .

بچه رفلاکس و‌... باشه بیخوابی ها  باعث عصبی شدن ادم میشه و کلی کار و مسولیت خواهی داشت 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

والا من ک بدترین زایمان تو دور اطرافم داشتم هیچ کس مثله من نبود مسمومیت بارداری داشتم موقعه زایمان یک دفعه ای خودشو نشون داد قبلش بدون هیچ علائمی بود موقه از وقت زایمانم یک هفته گذشته بود دکتر برام ختم بارداری نوشت صحیح و سالم رفتم بدون هیچ نشانه ای از درد زایمان اونجا بهم آمپول فشار زدن ده دیگه نگذشت تو زایشگاه بستری شدم ک تپش قلب گرفتم و بعدشم هیچی یادم نمیاد یک ماه تمام تو کما بودم و اورژانسی سزارینم کرده بودن تشنج کرده بودم و فشارم رفته بود رو ۲۴ دکترا گفتن معجزه شد ک هم خودت هم بچت زنده موندین بعد بهوش اومدم پنج روز تو ای سیو بستری بودم بعد مرخص شدم ولی دیگه نمیتونم بچه دار شمددکترا میگن ب هیچ عنوان نباید بچه بیاری خودمم داغونم همیشه سردرد و سرگیجه دارم ب اندازه زن ۴۰ساله داغون شدم

من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
ان شالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم

ای خدا  انشالله  برام دعا کن واقعا خدا کمکم کنه  ۴ماه دیگه ام  سر شه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم