2777
2789
خدا کنه آخه مردم باید بفهمن که حق با کیه یا نه

ببین منم یکی در حقم بد کرد خداشاهده خودش آبروی خودش رو الان داره میبره انگار خدا عقل رو از سرش برداشته اگه دوست داری بیا پی وی بگم چه کار داره میکنه درخواست دادم

اگه ناحق که نه اما من به حق نفرین کردم همون بلاسرشون اومد خودشونم فهمیدن و دنبال حلالیت بودن..منم تا ...

خداروشکر خدا حقشون رو داد تا برای بقیه درس عبرتی بشه

تو که دلت پاکه دعاکن برامون که به ناحق تو مشکل بزرگی افتادیم تازه نفرین الکی هم میکنن امیدوارم که به خودشون برگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر خدا حقشون رو داد تا برای بقیه درس عبرتی بشه تو که دلت پاکه دعاکن برامون که به ناحق تو مشکل ...

ببین من هرکس در حقم بدی میکنه بعدش خودم خواری خفتش رو میبینم باید صبر کنی خودش گرفتار میشه

اصلا ذهنتو درگیرش نکن عزیزم...زندگیتو بکن...بهش در حد یک حرف نگاه کن همین!

آخه خیلی درد داره نه کینه توزی کرده باشی نه کار نا به حق اما بیخود و بی جهت نفرینت کنن خدا خودش به سر شاهده

نفرین چه دعا خیر جفتش برمیگرده به صاحبش 

انشاءالله که همینطور بشه

مادعاشون رو نمیخوایم اما اینکه بدون درنظر گرفتن انصاف نفرین میکنن دل آدم هزار بار بیشتر میشکنه

اگه ناحق که نه اما من به حق نفرین کردم همون بلاسرشون اومد خودشونم فهمیدن و دنبال حلالیت بودن..منم تا ...

میشه تاپیک اول منو بخونید و بگید که اگه منم اون شخص رو ک آبرومو برده نفرین کنم میگیرتش یا نه

خداروشکر خدا حقشون رو داد تا برای بقیه درس عبرتی بشه تو که دلت پاکه دعاکن برامون که به ناحق تو مشکل ...

دلم پاک بود عزیزم ولی حالا دیگه نیس..من بدجور دلم شکسته بود..انشاالله که مشکلت رفع بشه ..ولی خیالت راحت ناحق چیزی نمیشه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

[QUOTE=208070963]انشاءالله که همینطور بشه مادعاشون رو نمیخوایم اما اینکه بدون درنظر گرفتن انصاف نفرین میکنن دل آدم ه 

بعضیا کارشون که هی تند تند به نام بگم خدا فلانی و لعنت کنه خدا فلانی و ذلیل کنه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
آخه خیلی درد داره نه کینه توزی کرده باشی نه کار نا به حق اما بیخود و بی جهت نفرینت کنن خدا خودش به س ...

ناحقی تو این دنیا فراوونه گلم... نفرینش نمیگیره بهت ... مگه اینکه خودت آرامشتو با این جملات ناحق به هم بزنی... تو کاری نکردی پس آزاد باش و رها...

خدا خودش به وقتش جوابشون رو میده 

انشاءالله

امیدوارم ببینم که همون نفرین به خودش برگرده و تاوان قلب شکستمو بده

خدا شاهده به خودم میگم اصن نمیخوام به خودشم برگرده ولی این نفرین به ناحق دامنگیرم نشه میترسم خیلی