2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه پس برای چی اون موقع خدا حق رو از ناحق مشخص نمیکنه که مردمم بفهمن ظلم کردن جواب داره

خدا خودش به وقتش جوابشون رو میده 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

به دعای گربه سیاه بارون نمی باره

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

نمیگیره و روی زندگی نفرین کننده تاثیر می‌زاره مایه همسایه داشتیم همش نفرین میکرد بخت دختراش بسته هیچ کس نمیاد بگیرتشون حتی التماس یه پسره ام کردن گفتن خودمون عروسی میگیریم پسره قبول نکرده

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد

انرژی منفی هست ممکنه بی دلیلم بگیره

من و گرفت

ی وسیله داشتم میخواستم بفروشم

خانمه اومد قیمت گفتم  

بعدش رفت پول داد همسرم

و وسیله رو برد

بعدا همسرم پول نشونم داد یک سوم کمتر از قیمت ک من داده بودم

ک البته خودمم خیلی تخفیف داده بودم

خلاصه پسرم فرستادم پس گرفتم و پولش پس دادم

نفرینم کرد و خیلی  هم نفرینش گرفتم😆😆

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
بی خیال مگه خدا نشسته ببینه کی نفرین کنه دکمه اشو فعال کنهاین فکروخیالت بلا سرت میاره آخرش باورت میش ...

واقعا؟پس باید اصلا بهش فکر نکنم تا جذبش نکنم حق باشماست ممنون